Quantcast
THE STREAM

Ινδός κάνει μήνυση στους γονείς του επειδή τον γέννησαν χωρίς την άδεια του

Υποστηρίζει ότι χρειάζεται η συναίνεση μας πριν μας πετάξει κάποιος στη μανούρα που λέγεται ζωή


THE NEWSROOM · 5 Φεβρουαρίου 2019

Mία καινούρια και 666% ριζοσπαστική προσέγγιση στην υπαρξιακή κρίση και στο ενδοοικογενειακό δράμα έχει εισάγει ένας 27χρονος Ινδός από τη Βομβάη. Όλοι έχουμε τσακωθεί με την οικογένειά μας, κάποιοι μπορεί να πιστεύετε ότι οι καυγάδες με τους γονείς είναι οι πιο ακραίοι εκεί έξω, ο Ραφαέλ Σάμουελ όμως έχει βρει έναν ακόμη πιο εντυπωσιακό λόγο για να τσακωθεί.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ινδός φίλος μας πιστεύει ότι πρέπει να λαμβάνεται υπόψη και η συναίνεση των παιδιών για να πραγματοποιηθεί η γέννησή τους. Κατά συνέπεια, οι γονείς δεν πρέπει να κάνουν τα παιδιά τους σε περίπτωση που αυτά δεν το θέλουν.

Ως συνεπής με τα πιστεύω του λοιπόν, ο Ραφαέλ Σάμουελ έχει ήδη κινηθεί νομικά εναντίων των γονιών του επειδή τον έκαναν χωρίς άδεια, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η έγκυρη Βρετανική εφημερίδα Mirror. Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι σε αντίθεση με ό,τι μπορεί να περιμένετε, ο Σάμουελ δεν τα κάνει όλα αυτά επειδή μισεί τους γονείς του, όπως τονίζει ο ίδιος:

«Έχω εξαιρετική σχέση με τους γονείς μου και τους αγαπάω πάρα πολύ. Αλλά με γέννησαν για την δική τους ευχαρίστηση. Θέλω να πω σε όλα τα παιδιά στην Ινδία ότι δεν χρωστούν τίποτα στους γονείς τους.»

Επειδή αυτό το ζήτημα είναι εξαιρετικά σημαντικό και τους απασχολεί όλους, ο Σάμουελ αποφάσισε να ανεβάσει ένα βίντεο στο Youtube όπου επιχειρηματολογεί υπέρ της θέσης του αυτής. Όπως λέει ο ίδιος:

«Η ζωή μου έχει υπάρξει γαμάτη, αλλά δεν βλέπω το λόγο που θα πρέπει να επιβάλλω σε μια άλλη ζωή τη μανούρα του σχολείου και του να βρεις καριέρα, ειδικά εφόσον δεν ζήτησαν να υπάρξουν.»

Στο  εν λόγω βίντεο αυτό έχει για κάποιο λόγο φορέσει γυαλιά ηλίου και μια ψεύτικη μαύρη γενειάδα, η οποία κατά την ταπεινή μας άποψη ενισχύει τα λεγόμενά του κατά 27,3% περίπου.

Δείτε το βίντεο:

Πάντως το mood «μάνα γιατί με γέννησες» μας έχει εκφράσει αρκετά στο παρελθόν, θα περιμένουμε με αγωνία νεότερα από τον συγκεκριμένο λαμπρό οραματιστή από την Ινδία.

Best of internet