Quantcast
THE STREAM

Ο Καμμένος έστειλε τον βουλευτή του να πιει γκαζόζα για σπάσιμο στον Τσίπρα, λέει ο ίδιος

Βρέθηκε ο mastermind της χτεσινής διαβολικής πλεκτάνης της γκαζόζας


THE NEWSROOM · 31 Ιανουαρίου 2019

Ανακαλύφθηκε τελικά ο σκιώδης mastermind της διαβολικής πλεκτάνης με τη γκαζόζα, η οποία είναι και το πρώτο γεγονός σε κοινοβουλευτική διαδικασία της χώρας που απαίτησε χρήση VAR. Υπενθυμίζουμε το κλου της συγκεκριμένης συνωμοσίας ήταν η απουσία του βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. Αριστείδη Φωκά από τη Βουλή, καθώς είχε πάει τουαλέτα λόγω της γκαζόζας που ήπιε.

Ο ιθύνων νους της πλεκτάνης ήταν τελικά ο πρώην Τσάρος της Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο οποίος παρά την εξαιρετικά δραματική αποχώρηση του από την κυβέρνηση φαίνεται πως συνεχίζει να πρωταγωνιστεί σε Monty Python σκηνικά.  Έτσι, ο μαχητής της καρδιάς μας δήλωσε πως ο ίδιος έβαλε τον Φωκά να πιει γκαζόζα, στα πλαίσια ενός ευρύτερου πεσίματος στον Τσίπρα.

Έτσι, ο Καμμένος ξεκίνησε λέγοντας ότι ο Τσίπρας «πούλησε 100 φορές» τους ΑΝ.ΕΛ., κάτι το οποίο φυσικά σηκώνει αντεπίθεση. Έτσι μιλώντας στο ΣΚΑΪ, ο Καμμένος σάλπισε τη ρεβάνς:

«Eγώ είπα στον βουλευτή μου να πάει για γκαζόζα. Για να καταλάβουν τι θα πει “εγκαταλείπω τους ΑΝΕΛ”!»

Αναλυτικά η φάση πήγε ως εξής: O Φωκάς συμμετείχε ως εκπρόσωπος του κόμματος στην συνεδρίαση της Επιτροπής της Βουλής που θα ενέκρινε επί της αρχής το νομοσχέδιο για τον ΑΣΕΠ. Έτσι ο Καμμένος αποφάσισε να τη σαμποτάρει με χρήση γκαζόζας:

«Θα πας επιδεικτικά και θα πιεις μια γκαζόζα στο καφενείο της Βουλής για να καταλάβουν τι σημαίνει “εγκαταλείπω τους ΑΝΕΛ” και μένω με τρεις υπουργούς.»

Πρόσθεσε μάλιστα ότι θεωρεί ότι ο Τσίπρας προσπαθεί να διαλύσει το μικροσκοπικό πια ακροδεξιό κομματίδιο και να πάρει τα κομμάτια του. Ο Καμμένος δε θα το αφήσει αυτό να περάσει:

«Εάν τολμήσουν να διαλύσουν την ΚΟ των ΑΝΕΛ αντιθεσμικά να ξέρουν ότι έχουμε πλέον πόλεμο. Θα ξαναπάμε για γκαζόζα.»

Η γενικότερη γηπεδική κατάσταση συνεχίστηκε με νύξεις για την επικράτηση των ΑΝ.ΕΛ. στον επερχόμενο πόλεμο:

«Εμείς κάποια στιγμή θα πίνουμε γκαζόζα στο καφενείο της Βουλής.»

Αλλά και την κλασσική αναφορά στο θεσμό της παρέλασης, πιο συγκεκριμένη εδώ της 25ης Μαρτίου:

«Αν κρατήσει στελέχη των ΑΝΕΛ στον ανασχηματισμό, θα έχουμε πόλεμο. Αν προχωρήσουμε σε βρώμικες κινήσεις και αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις, παρέλαση δεν θα κάνουμε.»

Δείτε το βίντεο:

– Τι θα κάνουμε σήμερα το βράδυ Μπρέιν;

– Ό,τι κάνουμε κάθε βράδυ Πίνκυ. Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τους ΑΝ.ΕΛ.

(πηγή)

 

 

Best of internet