Quantcast
THE STREAM

Έσβησε αθόρυβα το σαντουιτσάδικο του Πέτρου Κωστόπουλου στο Κολωνάκι

Δεν άντεξε τον άνισο καθημερινό αγώνα για την κερδοφορία το μαγαζί του γνωστού ξεβλαχευτή


THE NEWSROOM · 30 Ιανουαρίου 2019

Δεν ξέρουμε αν έχετε στο σπίτι σας μαύρες σημαίες, αλλά μάλλον θα χρειαστεί να βρείτε σύντομα γιατί έρχεται εθνικό πένθος. Πιστεύουμε πως σας έχει πιάσει ήδη περιέργεια να μάθετε ποια τραγωδία χτύπησε ή ετοιμάζεται να χτυπήσει το σπουδαίο μας έθνος και δε θέλουμε να σας κρατάμε σε αγωνία: Το μπεργκεράδικο του Πέτρου Κωστόπουλου στο Κολωνάκι φαίνεται πως δεν είναι πια μαζί μας.

Όλα ξεκίνησαν από μια πληροφορία που έφτασε στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha, η οποία ανέφερε ότι ο Μέγας Ξεβλαχευτής του Έθνους αποφάσισε να βάλει λουκέτο στο μαγαζί του. Έτσι ο ρεπόρτερ της εκπομπής , Μιχάλης Πλεμμένος, αποφάσισε να κάνει αυτοψία του χώρου. Αυτό που βρήκε ήταν ένα μαγαζί κλειστό, έρημο και πιθανώς και στοιχειωμένο – κάτι αρκετά θλιβερό μιας και ο Πέτρος Κωστόπουλος το είχε ανοίξει το Μάρτιο του 2018.

Μάλιστα, μιλώντας με τα γειτονικά μαγαζιά ο ρεπόρτερ έμαθε ότι έχει κλείσει από τις αρχές του μήνα. Για την ακρίβεια, υπάρχει και ειδοποίηση από τα ΕΛΤΑ με ημερομηνία 15 Ιανουαρίου, την οποία κανένας δεν παρέλαβε, ενώ οι γείτονες του ανέφεραν ότι έχουν καιρό να δουν τον Πέτρο της καρδιάς μας και πως θεωρούν ότι η φάση έχει πάει προς κλείσιμο.

Ένα από τα θεματάκια φαίνεται πως ήταν ότι το μαγαζί δεν είχε τόσο κόσμο όσο είχε στην αρχή. Ελπίζουμε πάντως να μην χρωστάνε στον ιδιοκτήτη του όσα χρωστάει ο ίδιος σε άλλους, γιατί κάτι τέτοιο αβάσταχτο.

Επίσης ενώ ο ρεπόρτερ προσπάθησε, δεν κατάφερε να επικοινωνήσει με τον Πέτρο Κωστόπουλο για να μάθε τι μέλλει γενέσθαι. Δείτε το βίντεο:

Έτσι είναι η Ελλάδα μας, τρώει τα καλύτερα παιδιά της αντί να τρώει στα μαγαζιά τους.

Best of internet