Quantcast
THE STREAM

Casa de Papel αλλά με μάσκες Καραμανλή και Παπανδρέου έστησαν ληστές στην Καβάλα

Κινηματογραφική σε όλα της είναι η πόλη που μας χάρισε το «Σύμπλεγμα της Αράχνης»


THE NEWSROOM · 28 Ιανουαρίου 2019

Εμπλοκή ΠΑΣΟΚ, έστω και μέσω της πλαγίας οδού, φαίνεται πως έχει μια ληστεία που έγινε στην Καβάλα. Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ένας 43χρονος ντόπιος επιχειρηματίας, κάποιοι άγνωστοι κατάφεραν να τον εξαπατήσουν και να τον ληστέψουν, υποκρινόμενοι ότι έχουν απαγάγει την κόρη του.

Πιο συγκεκριμένα, δύο άγνωστοι τον περίμεναν έξω από το σπίτι του το βράδυ της Παρασκευής 25 Ιανουαρίου, όπου με απειλή όπλου τον προειδοποίησαν πως έχουν απαγάγει την κόρη του  και πως θα χρειαστεί ένα μεγάλο ποσό σε λύτρα για να την απελευθερώσουν. Στη συνέχεια, τις πρώτες πρωινές ώρες της 26ης Ιανουαρίου πήγαν μαζί του μέχρι τις εγκαταστάσεις της εταιρείας σεκιούριτι της οποίας είναι διευθυντής, τον ανάγκασαν να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο, του πήραν το καθόλου αμελητέο ποσό των 4,2 εκατομμυρίων ευρώ, τον παράτησαν εκεί δεμένο και την έκαναν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η μεγάλη αυτή ποσότητα χρημάτων βρισκόταν στο χρηματοκιβώτιο μόνο για το Σαββατοκύριακο, καθώς όπως είπε ο επιχειρηματίας, είχε πάρει τα λεφτά από πελάτες την Παρασκευή με σκοπό να τα καταθέσει στις τράπεζες τη Δευτέρα. Το hot στην όλη φάση είναι πως σύμφωνα με τον ίδιο τον επιχειρηματία, οι ληστές φορούσαν μάσκες του Παπανδρέου και του Καραμανλή, δημιουργώντας έτσι μια εκδοχή Καβαλιώτικου Casa de Papel με χρώμα παλαιού δικομματισμού (θυμίζουμε εδώ πως έχουμε δημιουργήσει μια ακόμη σατανική εκδοχή της γνωστής σειράς, με επίσης 100% ελληνικό χρώμα).

Η Αστυνομία πάντως φαίνεται να ερευνά όλα τα ενδεχόμενα της ομολογουμένως περίεργης αυτής υπόθεσης και οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη. Δείτε το βίντεο:

Είναι πολύ πιθανόν πάντως οι δράστες να άντλησαν την έμπνευσή τους όχι μόνο από την Ισπανική ληστειοσαπουνόπερα, αλλά και από τον τεράστιο πλούτο της Καβαλιώτικης βιομηχανίας του θεάματος, η οποία μας έχει χαρίσει μεταξύ άλλων το «Σύμπλεγμα της Αράχνης» και τις «Πύρινες Καρδιές». Δυστυχώς η δημιουργός τους Ελευθερία Καραδήμου αποφάσισε  να αποστρατευτεί πριν δύο χρόνια, με αποτέλεσμα να σωπάσει αυτή η μοναδική φωνή.

Πάντα η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της, θα συμπληρώσουμε εμείς.

 

Best of internet