Quantcast
THE STREAM

«Ο Ζούκερμπεργκ ήθελε να με ταΐσει κρύο κατσίκι που σκότωσε με λέιζερ», λέει ο CEO του Twitter

η ζωή των δισεκατομμυριούχων των νέων τεχνολογιών φαίνεται αρκετά αλλόκοτη, η αλήθεια είναι


THE NEWSROOM · 25 Ιανουαρίου 2019

Μία αρκετά αλλόκοτη εμπειρία από ένα γεύμα με τη διασημότερη σαύρα του κόσμου μοιράστηκε με την ανθρωπότητα ο CEO του Twitter, Jack Dorsey. Μην ψάχνετε κάποιον δεινόσαυρο από το Jurassic Park, αναφερόμαστε στον ισχυρό άνδρα του Facebook, Mark Zuckerberg, ο οποίος πέρασε μία χρονιά στην οποία «έτρωγε μόνο ό,τι σκότωνε ο ίδιος», όπως όλα δείχνουν.

Η αλήθεια είναι ότι αυτό δεν είναι και τόσο περίεργο για ένα ερπετό, φαίνεται όμως πως έκανε εντύπωση στο στέλεχος του Twitter. Σύμφωνα μάλιστα με μια πρόσφατη συνέντευξη του Dorsey στο γνωστό περιοδικό Rolling Stone, η πιο αξιομνημόνευτη στιγμή από το γεύμα με τον Zuckerberg ήταν όταν ο δεύτερος του σέρβιρε μια κατσίκα για δείπνο, την οποία ο ιδρυτής του Facebook είχε σκοτώσει ο ίδιος, με ένα όπλο λέιζερ.

Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι σύμφωνα με τη διευκρίνιση του Dorsey, ο Zuckerberg δεν σκότωσε την κατσίκα μπροστά του, αλλά «τη σκότωσε πριν» το γεύμα. Όπως είπε ο ίδιος:

«Μου έκανε κατσίκα για βραδινό. Τη σκότωσε ο ίδιος.

Φαντάζομαι πως τη σκοτώνει. Τη σκοτώνει με ένα όπλο λέιζερ και μετά με μαχαίρι. Μετά τη στέλνουν στο χασάπη.»

Επίσης, ένα σημαντικό στοιχείο είναι ότι η κατσίκα ήταν κρύα, κάτι που δημιουργεί την περίεργη εκείνη κατάσταση που κάποιος έχει όπλα λέιζερ αλλά όχι έναν φούρνο μικροκυμάτων. Πάντως, ο Dorsey κατάφερε να την αγνοήσει και «απλά έφαγε τη σαλάτα του», σύμφωνα με τον ίδιο.

Δυστυχώς το φουτουριστικό όραμα για τον κυνηγό – τροφοσυλλέκτη σαυράνθρωπο που κυνηγάει με όπλα λέιζερ σταμάτησε εκεί, μετά από μια διευκρίνιση του Dorsey. Μετά από παραίνεση του Rolling Stone, ο Dorsey ξεκαθάρισε πως πρόκειται για ένα όπλο εξουδετέρωσης, όχι όπλο λέιζερ:

«Δεν ξέρω. Ένα όπλο εξουδετέρωσης. Την ακινητοποιούν και μετά τη μαχαίρωσε. Μετά τη στέλνουν στο χασάπη.»

Αυτή η φάση που έχεις μετατρέψει τον κόσμο σε μια 666% δικτυωμένη δυστοπία και με τα κέρδη μαχαιρώνεις κατσίκες όπως ο προπροπροπροπροπάππους σου.

just #humansoflatecapitalism things

Gepostet von Just Humans of Late Capitalism things am Mittwoch, 11. April 2018

 

Best of internet