Quantcast
THE STREAM

Με 153 υπέρ και 1 YOLO του Ψαριανού το ΝΑΤΟ πήρε χαλαρά το ματσάκι στην ελληνική βουλή

Τα Βόρεια Σύνορα της χώρας μεταφέρονται και επίσημα κάπου στο Μενίδι


THE NEWSROOM · 25 Ιανουαρίου 2019

Στο φινάλε της έφτασε η βασανιστική διαδικασία για την ψηφοφορία για την Συμφωνία των Πρεσπών. Το μόνο που άλλαξε το μονότονο “ναι” και “όχι“της διαδικασίες ήταν ένα «ΟΟΟΟΟΧΙΙΙΙΙΙ» της Χρυσαυγίτισσας Ελένης Ζαρούλια και ένα «όχι στην προδοσία» του μύστη της κάλυψης – απόκρυψης σε κάδους Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση. Τελικά η συγκεκριμένη αναμπουμπούλα πήρε τέλος, μιας και ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης τους ενημέρωσε ότι το «όχι στους προδότες» δεν καταγράφεται, οπότε επέστρεψαν σε κάτι πιο συντηρητικό.

Εκτός της Χρυσής Αυγής, ένα ενδιαφέρον στοιχείο ήταν το θαρραλέο ΠΑΡΩΝ του Γρηγόρη Ψαριανού, με το οποίο ο γνωστός γίγαντας της πολιτικής έδειξε ότι αφενός έχει τον τσαμπουκά να μην έχει πάρει απολύτως καμία θέση, αφετέρου να είναι ο μόνος σε όλο το κτήριο που δεν πήρε θέση. Ο Σταύρος Θεοδωράκης από την άλλη έδειξε με την ψήφο του ότι ένα Ποτάμι μπορεί τελικά να εκβάλλει στο ΣΥΡΙΖΑ

Έξω, ο καιρός θρηνούσε την τραγική μοίρα των Ελλήνων, όπως πολύ λυρικά περιέγραψε ένας αφανής ήρωας της εξωκοινοβουλευτικής Δεξιάς:

Τελικά η Συμφωνία πέρασε με 153 υπέρ και 146 κατά, οπότε ο ένας που μένει για τους 300 είναι ο γίγαντας Ψαριανός. Τώρα λοιπόν το ΝΑΤΟ η σχέση μας με τη Βόρεια πλέον Μακεδονία μπορούν να προχωρήσει κανονικά.

Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι στο στρατόπεδο των Μακεδονομάχων, μάλλον ήταν όλοι εξοδούχοι σήμερα:

 

Best of internet