Quantcast
THE STREAM

O Τραμπ παραγγέλνει στο Λευκό Οίκο 300 μπέργκερ, πίτσες και κάτι πατάτες έτσι για τη φάση

Ο πλανητάρχης και η ομάδα που κέρδισε το κολεγιακό του Football το γιόρτασαν όπως όλοι μας όταν έχει Τσου Λου


THE NEWSROOM · 15 Ιανουαρίου 2019

Μια παραγγελία μπέργκερ αντάξια του μεγέθου της προσωπικότητας του έκανε ο πορτοκαλί γίγαντας Ντόναλντ Τραμπ στο Λευκό Οίκο. Με αυτόν τον τεράστιο τζανκ μπουφέ των 300 μπέργκερ (και κάτι πίτσες και τηγανιτές πατάτες, έτσι τη φάση) υποδέχτηκε ο Αμερικανός πρόεδρος την ομάδα που κέρδισε το κολεγιακό πρωτάθλημα του αμερικάνικου φούτμπολ, τους Clemson Tigers.

Όπως υποστήριξε μάλιστα ο Τραμπ, τα μπέργκερ και οι πατάτες ήταν κερασμένα απόν τον ίδιο και δεν τα φέσωσε στον προϋπολογισμό του Λευκού Οίκου, αν και δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη το πόσο του κόστισε. Το λαμπρό ντελίβερι αναγγέλθηκε από τον Πρόεδρο στους δημοσιογράφους ως εξής:

«Λόγω του shutdown βγήκαμε έξω και παραγγείλαμε αμερικάνικο φαστ φουντ το οποίο πλήρωσα εγώ»

Ενώ πρόσθεσε επίσης ότι μάλλον δε θα μείνει:

«Δεν πιστεύω πως θα περισσέψουν πολλά στο τέλος.»

Ο ίδιος μάλιστα απάντησε πως δεν έχει ιδιαίτερη προτίμηση, αρκεί το σκουπίδι που τρώει να είναι από τις ΗΠΑ (και όχι από την Ταϊβάν, ας πούμε):

«Αν είναι αμερικανικό μου αρέσει. Μου αρέσουν όλα τα αμερικανικά πράγματα.»

Ο πλανητάρχης δεν έχασε την ευκαιρία επίσης να αναφέρει και το θέμα της ασφάλειας στα σύνορα, ενώ αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι δεν έκατσε να τσιμπήσει κάτι και ο ίδιος. Δείτε το βίντεο:

“The reason we did this is because of the shutdown.” Pres. Trump followed through on his plan to serve Clemson Tigers…

Gepostet von ABC News am Montag, 14. Januar 2019

Αυτές είναι οι εικόνες από τα 300 μπέργκερ, το οποίο είναι μια φράση η οποία πιστεύουμε πως αξίζει αν μείνει κι αυτή στην ιστορία ωσάν τους 300 του Λεωνίδα:

Γιατί ο Λευκός Οίκος το έριξε στο ντελίβερι

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε ποιος είναι ο λόγος που το μέγαρο του πλανητάρχη αναγκάστηκε να προσπέσει στην ανάγκη του ντελίβερι, ο λόγος είναι το government shutdown έχει μπει στην 4η βδομάδα του: Η διαφωνία του Τραμπ με το Κογκρέσο και ευρύτερα μεταξύ Ρεπουμπλικάνων και των Δημοκρατικών για τον προϋπολογισμό του 2019, και ειδικότερα χρηματοδότηση του περίφημου Τραμπ-ικού τείχους στα σύνορα με το Μεξικό, έχει παγώσει τη χρηματοδότηση για κάμποσα υπουργεία της ομοσπονδιακής κυβέρνησης των ΗΠΑ (γύρω στο 1/4 συνολικά), επηρεάζοντας έτσι κάπου 800.000 εργαζόμενους. Μέσα σε αυτούς φαίνεται πως είναι και η σίγουρα αρκετά γκράντε κουζίνα του Λευκού Οίκου.

Τουλάχιστον όσο γνωρίζουμε, αυτές τις μέρες στην Ουάσινγκτον δεν είχε χιονοθύελλα

 

 

Best of internet