Quantcast
THE STREAM

Η Λίντσει Λόχαν είπε να γυρίσει reality σε μια παραλία της Μυκόνου βασικά για να εκδικηθεί τον πρώην της

Ένα εξαιρετικά ασυνήθιστο είδος ομοιοπαθητικής εφαρμόζει η διάσημη εντερπρενέρ


THE NEWSROOM · 15 Ιανουαρίου 2019

Σε περίπτωση που το έχετε ξεχάσει, το 2018 ήταν μεταξύ άλλων η χρονιά που η διάσημη εντερπρενέρ Λίντσεϊ Λόχαν έγινε κομοδίνο από ξύδια και διέπραξε αποτυχημένη απαγωγή προσφύγων, μιλώντας μεταξύ άλλων και μια άγνωστη ψευτοαραβική διάλεκτο. Σε περίπτωση που αυτό το ντοκουμέντο σας διέφυγε, αξίζει πάντα να έχετε στο μυαλό σας άλλον ένα λόγο που τα ναρκωτικά κάνουν κακό στον άνθρωπο:

Σε κάθε περίπτωση, η Λίντσεϊ, η οποία αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι τις ανάγκες των γυρισμάτων του νέου της ριάλιτι έστειλε συνεργείο στο μαγευτικό Παναιτώλιο Αιτωλοακαρνανίας, δείχνει να έχει συνέλθει από το LSD τριπάκι στο οποίο είχε οφθαλμοφανώς μπλέξει λίγους μήνες νωρίτερα, με αποτέλεσμα το πλάνο του νέου της ριάλιτι να προχωράει κανονικά. Στο «Lindsay Lohan’s Beach Club», το οποίο παίζεται στο MTV, έχει κανείς τη δυνατότητα να επενδύσει ώρες ζωής από το υπόλοιπο που του έχει μείνει για να ακολουθήσει τη ζωή της Λόχαν στη Μύκονο.

Αυτό που δε γνωρίζαμε όμως και αποκάλυψε η ίδια, είναι το τι την έφερε στο πιο fabulous νησί της Μεσογείου. Η καθόλου άβολη εξήγηση της Λίντσεϊ Λόχαν, είναι λοιπόν ότι στην παραλία που βρίσκεται το κλαμπ, την είχε χτυπήσει ο πρώην της Ιγκόρ Ταραμπάσοφ τον Αύγουστο του 2016.

Όπως είπε ο συνέταιρός της Πάνος:

 «Πριν από τρία χρόνια, η Λίντσεϊ ήταν σε εκείνη την παραλία με το πρώην αγόρι της. Εκεί την χτύπησε».

Όπως ανέφερε η Λίντσεϊ Λόχαν:

«Είχα μία θυελλώδη σχέση. Βρισκόμουν σε μία άλλη φάση της ζωής μου. Αντί να κλάψω ή να θυμώσω, είπα ότι μια μέρα αυτή η παραλία θα μου ανήκει γιατί θέλω όλοι να αισθάνονται ασφαλείς. […] Τον ερωτεύθηκα πραγματικά αλλά πρόδωσε την εμπιστοσύνη μου και με έκανε να αισθανθώ ανασφάλεια.»

Εκεί, ο συνεργάτης της διευκρίνισε ότι η Λόχαν επέλεξε κάποια περίεργη ατραπό ομοιοπαθητικής, μιας και προσπάθησε να μετατρέψει τον τόπο της τραυματικής εμπειρίας στη Μέκκα των πάρτι:

«Ήθελε να θυμάται αυτήν την παραλία σαν ένα μέρος διασκέδασης, όχι για αυτό που της συνέβη.»

Εμείς δεν κρίνουμε, ελπίζουμε τουλάχιστον η αρκετά πρωτότυπη τακτική της να δουλέψει.

(πηγή)

 

Best of internet