Quantcast
THE STREAM

ΕΛ.ΑΣ. και Χρυσή Αυγή ανταλλάσουν βρισίδια, γιατί και οι πιο αγαπημένες οικογένειες τσακώνονται

Μια συγκέντρωση της ναζιστικής οργάνωσης στο Άργος είναι αυτό που προκαλεί ένταση σε μια αγάπη που κρατάει τόσα χρόνια


THE NEWSROOM · 15 Ιανουαρίου 2019

Ένα από τα αποτελέσματα που προκύπτουν από την ευρύτερη παρακμή του ιερού θεσμού της οικογένειας που ζει η χώρα μας έχουμε την ατυχία να βιώνουμε από χτες. Η οικονομική κρίση γίνεται και κρίση αξιών, όταν φέρνει τα μέλη της ίδιας οικογένειας που έχουν μοιραστεί ψωμί, αλάτι και ξύλο σε αναρχοαριστερούς να βρίζονται μπροστά σε όλο τον κόσμο.

Όλα ξεκίνησαν την Κυριακή 13/1 στο εξωτικό Άργος, όταν η εκδήλωση της Χρυσής Αυγής, όπου θα μίλαγε ο ανθυποφύρερ Νίκος Μιχαλολιάκος έμεινε άστεγη, μιας και κανένας φορέας δεν δέχτηκε να δώσει κάποιο χώρο στους Χρυσαυγίτες, οι οποίοι είχαν φτάσει στην πόλη με λεωφορεία και αυτοκίνητα υπό αστυνομική επιτήρηση. Οι Χρυσαυγίτες δεν φάνηκε να εκτιμούν το απροσδόκητο καλοκαιρινό touch που θα έπαιρνε η ομιλία του τους, ούτε ότι κάμποσοι ακόμη άνθρωποι πέρα από τους υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής (οι οποίοι δεν ήταν ακριβώς και λαοθάλασσα) ήρθαν για να τιμήσουν με την παρουσία τους τους υπόδικους ομιλητές: Οι αντιφασίστες της περιοχής πραγματοποίησαν συγκέντρωση ακριβώς δίπλα από τους ναζί.

Το αποτέλεσμα ήταν ότι όσο ο Μιχαλολιάκος και ο Λαγός μιλούσαν, τα αντιφασιστικά συνθήματα δε σταμάτησαν να τους δίνουν το κατάλληλο background. Για κάποιο λόγο, η τόση αφοσίωση των παρευρισκόμενων προκάλεσε την οργή του Μιχαλολιάκου, ο οποίος τα έβαλε με την αστυνομική συνοδεία που είχε αναλάβει τη φύλαξη της ομιλίας, πλαισιώνοντας τους κρανοφόρους και οπλισμένους με παλούκια Χρυσαυγίτες που είχε φέρει, των οποίων ο σκοπός ήταν προφανώς να συγκρατήσουν τις εκδηλώσεις λατρείας που θα γίνονταν προς το πρόσωπο του ανθυποφύρερ.

Τελικά ο αρχιναζί, ο οποίος περίμενε από την αστυνομία να πάει να απομακρύνει τους συγκεντρωμένους αντιφασίστες γιατί η τόση αγάπη τους μάλλον του προκάλεσε πονοκέφαλο έχασε τελείως την ψυχραιμία του, με αποτέλεσμα να αποκαλέσει τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. «κρατικά σκουλήκια». Δείτε το βίντεο στο 3:23 :

Το επεισόδιο στους κόλπους της αγαπημένης οικογένειας που είναι υπό κανονικές συνθήκες η Χρυσή Αυγή με την ΕΛ.ΑΣ. δεν σταμάτησε εκεί, καθώς ο Θεοχαρικός χαρακτηρισμός σκουλήκια προκάλεσε έντονο εκνευρισμό στους αστυνομικούς, οι οποίοι θεώρησαν προφανώς πως ο Μιχαλολιάκος είναι αχάριστος και ξεχνά τα όσα έχουν ζήσει μαζί. Έτσι, η Ένωση Αξιωματικών Αττικής εξέδωσε ανακοίνωση – απάντηση, όπου αναφέρει ότι η ΕΛ.ΑΣ. δεν έχει «καμία σχέση με αυτό που θα ήθελαν οι φασίστες της χρυσής αυγής» και ότι «Οι ύβρεις του Μιχαλολιάκου και των ομοίων του περιποιούν τιμή για τον Έλληνα Αστυνομικό».

Αυτή είναι αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Αττικής:

“Η χρυσή αυγή και ο αρχηγός της Μιχαλολιάκος για ακόμη μια φορά έδειξαν στην Ελληνική κοινωνία και τους Πολίτες του Άργους,την φασιστική νοοτροπία από την οποία διαπνέονται και τις φασιστικές πρακτικές που εφαρμόζουν.Όντας ανεπιθύμητοι στην πόλη του Άργους,αυτός και οι ομοιδεάτες του,έτυχαν ανάλογης υποδοχής από τους Πολίτες,οι οποίοι σε μεγάλη αντιφασιστική συγκέντρωση εξέφρασαν την διαμαρτυρία τους για την παρουσία τους στην πόλη.Ο Μιχαλολιάκος εμφανώς εκνευρισμένος από την υποδοχή των Πολιτών,καθύβρισε τους Αστυνομικούς που βρίσκονταν στον χώρο σε διατεταγμένη υπηρεσία,αποκαλώντας τους «κρατικά σκυλιά».Προφανώς έχοντας στο μυαλό του τον χωροφύλακα φόβητρο και μια αστυνομία αντιδημοκρατική, επιθυμούσε διακαώς να επέμβουν οι συνάδελφοι και να καταστείλουν την αντιφασιστική συγκέντρωση των Πολιτών. Για κακή του τύχη η σημερινή αστυνομία και ο Έλληνας Αστυνομικός εμφορείται από δημοκρατικά ιδεώδη και δεν έχει καμία σχέση με αυτό που θα ήθελαν οι φασίστες της χρυσής αυγής. Οι ύβρεις του Μιχαλολιάκου και των ομοίων του περιποιούν τιμή για τον Έλληνα Αστυνομικό.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΒΡΑΝΤΖΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ”

Είναι μεγάλο κρίμα πάντως δύο τόσο αγαπημένες υπό κανονικές συνθήκες ομάδες ανθρώπων να τσακώνονται για τέτοια μικροπράγματα. Αξίζει εδώ να θυμίσουμε στους δύο μαλωμένους μερικές παλιότερες, όμορφες στιγμές τους, μήπως και ξεχάσουν τον καυγά τους και συμφιλιωθούν:

Όπως εδώ

Κι εδώ

Όμορφες οικογενειακές στιγμές

Στα διεθνή media

Πρόσφατα

Και πιο παλιά

Η απαραίτητη οικογενειακή φωτογραφία

Δε χαλάνε οι φιλίες για μια πορεία στο Άργος ρε παιδιά.

 

Best of internet