Quantcast
THE STREAM

Ένα fabulous αυγό είναι το πρώτο σε likes ποστ στην ιστορία του Instagram

Όταν είσαι μεν αυγό αλλά είσαι και ταλαντούχος από δυο ντουζίνες influencer


THE NEWSROOM · 14 Ιανουαρίου 2019

Η αλήθεια είναι πως στο 2019 η διάσημη φράση που μάλλον δεν είπε ο  Άντι Γουόρχολ, ότι δηλαδή στο μέλλον όλοι θα έχουμε τα 15 λεπτά διασημότητας που μας αντιστοιχούν, δεν φαίνεται να επαρκεί για να περιγράψει τόσο την υφιστάμενη κατάσταση, όσο και τις προβολές της στο μέλλον. Μπορεί το μυαλό να πηγαίνει πχ αυτόματα στη ελληνική τηλεόραση, η οποία έχει καταφέρει πετώντας τη μπάλα στην εξέδρα όπως περιγράψαμε πρόσφατα να χτυπήσει ιστορικά πρωτοφανή ύψη cringe, υπάρχει όμως potential και για άλλους ορισμούς της δημοσιότητας.

Όπως συμβαίνει πχ με τα likes του Instagram. Η κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ στο δημοφιλές σπορ του σπασίματος του Ίντερνετ (ένα άθλημα το οποίο έκανε διάσημο η Κιμ Καρντάσιαν με τη γνωστή της φωτογραφία με τη σαμπάνια) είναι η Κάιλι Τζένερ, η ετεροθαλής αδερφή της Καρντάσιαν, αποδεικνύοντας έτσι ότι σόι πάει το βασίλειο του Instagram. Η δε φωτογραφία με την οποία η Κάιλι έσπασε το Ίντερνετ, είναι μια φωτογραφία με την μικρή κόρη της που ανέβασε πέρσι το Φεβρουάριο.

View this post on Instagram

stormi webster 👼🏽

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Η φωτογραφία, με την οποία η Κάιλι ανακοίνωσε ότι το όνομα της μικρής θα είναι Στόρμι, έχει μαζέψει έκτοτε 18000000 (δεκαοχτώ εκατομμύρια) likes. Θα περίμενε κανείς ότι ακόμη κι αν υπάρξει διεκδικητής του θρόνου του Instagram, θα πρέπει να χτυπήσει στα ίσια την ικανότητα της ευρύτερης οικογένειας Καρντάσιαν να βγαίνει στο Ίντερνετ, αν δεν προέλθει ξανά από την ίδια τη φαμίλια.

Από αλλού το περιμέναμε και αλλού μας ήρθε λοιπόν. Ο νέος βασιλιάς του Instagram, είναι ένα αυγό, το οποίο μάλιστα δε συνοδεύεται καν από κοτόπουλο. Το εν λόγω αυγό, το οποίο ανέβηκε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης στις 4 Ιανουαρίου από τον λογαριασμό world_record_egg (του οποίου και είναι η μοναδική ανάρτηση), έχει φτάσει τα 25.8 εκατομμύρια likes, σπάζοντας με σαρωτική διαφορά 7 εκατομμυρίων like το ρεκόρ της Τζένερ.

Αυτός (ή αυγός) είναι ο νέος βασιλιάς του Instagram, κυρίες και κύριοι:

Οι άγνωστοι admin σχολίασαν το εξής:

«Ας κάνουμε ένα παγκόσμιο ρεκόρ μαζί και ας φτάσουμε το post με τα περισσότερα likes στο Instagram. Ξεπερνώντας το τωρινό παγκόσμιο ρεκόρ που κατέχει η Κάιλι Τζένερ (18 εκατομμύρια)! Το’χουμε»

Ο κόσμος πίστεψε στην ιερή αυγοφορία και έσπασε το ρεκόρ της Τζένερ, το πράγμα όμως δεν έχει σταματήσει εδώ. Έχουμε εξελίξεις, όπως πχ ότι:

Οι φανατικοί οπαδοί του Αυγού σπαμάρουν χωρίς αύριο το post της Τζένερ για να προσηλυτίσουν κι άλλους πιστούς για το σκοπό

Το Αυγό (και όχι η κότα) έχει γεννήσει ήδη μια ντουζίνα μιμητές

Υπάρχει ήδη ένα αντίστοιχο Κοτόπουλο για το Παγκόσμιο Ρεκόρ, το οποίο φυσικά υποστηρίζει ότι έκανε το Αυγό

 

Ούτε το λάχανο που θα σπάσει το Ίντερνετ λείπει από το πάρτι

Και τα ντορίτο παλεύουν για τα 15 χιλιάδες likes δημοσιότητας που τους αναλογούν

Αυγό, αυγό, αυγό είναι σωστό, 50 εκατομμύρια να βάλουνε μυαλό.

 

 

 

 

Best of internet