Quantcast
THE STREAM

33χρονος μερακλής Καλιφορνέζος συλλαμβάνεται σε κάμερα να γλείφει κουδούνι σπιτιού

Οι πληροφορίες λένε πως έκανε και την ανάγκη του στον κήπο, για να υπάρχει ποικιλία


THE NEWSROOM · 9 Ιανουαρίου 2019

Τα εξαιρετικά μερακλήδικα γούστα ενός 33χρονου Καλιφορνέζου κατέγραψε μια κάμερα παρακολούθησης στην πόλη Σαλίνας της Καλιφόρνια. Ο άντρας, ο οποίος στην πορεία αναγνωρίστηκε από την αστυνομία ως ο Roberto Arroyo φαίνεται πως πέρασε τρεις ολόκληρες ώρες γύρω από το σπίτι της Sylvia και του Dave Dungan, όπου πέρασε ομολογουμένως πολύ δημιουργικά το χρόνο του, μεταξύ άλλων γλείφοντας  το κουδούνι της πόρτας.

Ο Arroyo μάλιστα φαίνεται πως έριξε κι ένα κατούρημα στην μπροστινή αυλή του σπιτιού, λογικά για να έχει η επίσκεψή του επίσκεψη του ποικιλία. Όσο συνέβαιναν όλα αυτά τα παιδιά της οικογενείας κοιμούνταν στο σπίτι, αν και οι γονείς του έλειπαν εκτός πόλης.

Να σημειωθεί πως για την πράξη του ο 33χρονος μπορεί να κατηγορηθεί για παράνομη παρουσία σε ιδιωτικό χώρο και για μικροκλοπή. Το ζευγάρι πληροφορήθηκε για την περίεργη τελετή που έλαβε χώρα στην ιδιοκτησία του από το σύστημα παρακολούθησης, το οποίο ειδοποιεί τους ιδιοκτήτες κάθε φορά που υπάρχει κίνηση κοντά στη μπροστινή πόρτα.

Δείτε το βίντεο:

Όπως είπε η Sylvia Dungan:

«Σκέφτηκα “φίλε, πολλή κίνηση έχει. 5 το πρωί; Ο γιος μου δεν γυρνάει σπίτι μέχρι τις 6 το πρωί.”

“Άρα, ποιος στο διάολο είναι αυτός;”»

Τελικά, το βίντεο αποκάλυψε το μαγευτικό θέαμα ενός 33χρονου να γλείφει το κουδούνι. Η Sylvia Dungan δε φάνηκε πάντως να ανησυχεί ιδιαίτερα:

«Βασικά γελάς με αυτό μετά γιατί τεχνικά μιλώντας δεν έκανε κάτι κακό. Βασικά απλά υπογραμμίζει το πόσο σημαντικό είναι να έχει συστήματα ασφαλείας μέσα στο σπίτι σου.»

Το ζευγάρι πάντως ξεκαθάρισε πως οι πόρτες του καθαρίστηκαν μετά το περιστατικό. Ο δε Arroyo φαίνεται πως δεν περιόρισε τα γούστα του στο σπίτι τους, καθώς όπως όλα δείχνουν επισκέφτηκε και το σπίτι ενός γείτονα. Όπως είπε η γειτόνισσα των Dungan, Stephanie Rosario, «δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο».

Όπως και να’χει, η αστυνομία ακόμη ψάχνει τον 33χρονο άντρα. Σχετικά με αυτό, η αξιοσημείωτο δήλωση του αστυνομικού Miguel Cabrera ήταν πως «εκπλαγήκαμε ευχάριστα που η εικόνα ήταν τόσο καθαρή». Όπως φαίνεται , ο Arroyo απλά δεν πίστευε ότι κάνει κάτι κακό και εδώ που τα λέμε, κανένας δεν πειράχτηκε, εκτός ίσως από το κουδούνι.

Γούστα είναι αυτά, εμείς δεν κρίνουμε.

(πηγή)

 

Best of internet