Quantcast
THE STREAM

H Τσαρίνα Πατούλη αποσύρει την υποψηφιότητά της για το Δήμο Αμαρουσίου

Η εξέλιξη αυτή ήρθε μετά τη δημόσια στήριξη του Γιώργου Πατούλη σε κάποιον άλλο και όχι στη γυναίκα του


THE NEWSROOM · 3 Ιανουαρίου 2019

Δε θα μπορέσουμε τελικά να απολαύσουμε την Μαρίνα Πατούλη στο δημαρχικό θρόνο του Αμαρουσίου. Η χρυσή σύζυγος του χρυσού συζύγου της, Γιώργου Πατούλη, η οποία είχε πρόσφατα αφήσει να εννοηθεί πως θα κατέβει για δήμαρχος στο Mαρούσι, μη θέλοντας να μείνει πίσω από τον σύζυγό της που κατεβαίνει υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής, απέσυρε τελικά την υποψηφιότητά της, προς μεγάλη μας δυστυχία.

Η Μαρίνα Πατούλη, η οποία είναι δημοτική σύμβουλος του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, ανακοίνωσε πως αποσύρει τελικά την υποψηφιότητα της, με τον απώτερο σκοπό της να είναι να βοηθήσει στην ενότητα και «τη συνέχεια του σπουδαίου έργου» του Γιώργου Πατούλη στο Μαρούσι. Όπως τόνισε το ήμισυ του βαρύτιμου ζεύγους:

«Σε όλη μου τη διαδρομή είχα τρεις βασικές προτεραιότητες: Το καλό της πόλης μας, τη στήριξη της οικογένειάς μου και την ενότητα της παράταξης από την οποία προέρχομαι.

Με τα κριτήρια αυτά, δηλώνω ότι δεν θα είμαι υποψήφια Δήμαρχος Αμαρουσίου και προτίθεμαι να συμβάλω ενωτικά στο να διασφαλιστεί η συνέχεια στο σπουδαίο έργο που έχει επιτελέσει ο Γιώργος Πατούλης στο Μαρούσι. Σε αυτή την κρίσιμη πολιτική συγκυρία, ελπίζω να δείξουν όλοι την ίδια ενωτική διάθεση.»

Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι η εξέλιξη αυτή ήρθε λογικά μετά από διάφορες υπόγειες οικογενειακές και μη διεργασίες, μιας και πρόσφατα ο Γιώργος Πατούλης είχε στηρίξει δημόσια τον υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας, Θεόδωρο Αμπατζόγλου αντί για το φως των ματιών του (και των δικών μας εδώ που τα λέμε με τόση λάμψη). Αν τελικά η Μαρίνα Πατούλη κατέβαινε υποψήφια, θα ήταν αντίπαλος του εκλεκτού του ανδρός της.

Όπως τόνιζε λίγες μέρες πριν την Πρωτοχρονιά ο Γιώργος Πατούλης:

«Η υποψηφιότητα του Θόδωρου Αμπατζόγλου είναι μια επιλογή που μπορεί να εγγυηθεί και την εκλογική νίκη στις εκλογές του προσεχούς Μαΐου, αλλά και τη συνέχεια της προσπάθειας που ξεκίνησα στο Μαρούσι το 2007.»

Τα τελευταία δώδεκα χρόνια έγινε στο Μαρούσι ένα σημαντικό έργο, το οποίο πρέπει να συνεχιστεί και στο μέλλον.Η…

Gepostet von Giorgos Patoulis am Sonntag, 23. Dezember 2018

Αποδεικνύεται εδώ πως έτσι όπως οι φιλίες, έτσι και οι γάμοι δεν χαλάνε για τα κόμματα και τελικά η Μαρίνα Πατούλη αποδέχτηκε την κομματική απόφαση του άντρα της, τον οποίο μάλιστα αποκάλεσε «ακριβοδίκαιο». Τώρα το αν για να έρθει όλο αυτό έγινε σε διαπροσωπικό επίπεδο ο τρίτος παγκόσμιος, μόνο οι ίδιοι το γνωρίζουν.

Η αλήθεια είναι πως χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσει η χώρα μας το πρώτο πολιτικό ζεύγος 24 καρατίων.

Best of internet