Quantcast
THE STREAM

Μέλη της ΚΝΕ τρώνε diss για ερυθρά κάλαντα από οπαδό της Λουκά σε λαϊκή

Η ιδεολογική ζύμωση στη χώρα συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς


THE NEWSROOM · 28 Δεκεμβρίου 2018

Ότι στην Ελλάδα του 2018 θα ξεκίναγε battle σε λαϊκή για τα κάλαντα, με τη μάχη να περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδος ομολογούμε πως δεν το περιμέναμε. Η Ελλάδα όμως υπάρχει για να εκπλήσσει και πλέον μπορείτε να είστε ήσυχοι πως το 2018 μας χάρισε και αυτό το υπέροχο συμβάν πριν παραχωρήσει τη θέση του σε μια ακόμη πιο παρανοϊκή χρονιά.

Η εν λόγω εμπλοκή διαδραματίστηκε σε μια λαϊκή αγορά και ξεκίνησε όταν μια ομάδα μελών της νεολαίας του ΚΚΕ αποφάσισε να διασκευάσει τα γνωστά κάλαντα, διεκδικώντας οικονομική ενίσχυση του από τον κόσμο. Όλα καλά ως εδώ, μέχρι τη στιγμή που το φάντασμα της Ελένης Λουκά έκανε μια πτήση πάνω από το σκηνικό.

Πιο συγκεκριμένα, μια κυρία αποφάσισε ότι τα κομμουνιστικά κάλαντα ταράζουν το χριστιανικό της ζεν, οπότε άρχισε να κράζει. Πιο συγκεκριμένα, χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη στιχουργική επέμβαση αλητεία, δηλώνοντας επίσης ότι τα κάλαντα είναι των χριστιανών:

«Καμία γιορτή για εσάς. Χαλάσατε τα κάλαντα για να μιλήσετε για το κόμμα σας. Όποιος καπηλεύεται τα κάλαντα κάνει αλητεία. Τα κάλαντα είναι των χριστιανών, του χριστιανισμού και όχι των κομμάτων.»

Δείτε το βίντεο:

Να σημειωθεί πάντως ότι τα μέλη της ΚΝΕ δεν έδειξαν να ενδιαφέρονται για μια ιδεολογική συζήτηση σχετικά με την νόμιμη ιδιοκτησία των καλάντων και έφυγαν από την πολύ κεφάτη ομολογουμένως μάζωξη. Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι τα μέλη του ΚΚΕ έχουν πει αρκετές φορές τα κάλαντα τα τελευταία χρόνια, ώστε πάρουν κουπόνι και από τον Ιησού Χριστό τον ίδιο.

Οπότε ο κόπος της κυρίας ίσως είναι μάταιος:

Υπάρχουν επίσης τα ιστορικά αυτά κάλαντα προς την Αλέκα Παπαρήγα

Ε και τα κάλαντα του Θανάση του Παπακωνσταντίνου, έτσι για τη φάση

Πέρα από τα κάλαντα, υπάρχουν μια σειρά από δημώδη άσματα που μπορούν να στείλουν έναν παπά από την Εκκλησία στο Woodstock:

Αφού φτάσαμε ως εδώ, να θυμίσουμε πως δεν υπάρχει καλύτερη ευχή για Απόκριες, άλλες γιορτές και γενικά:

Best of internet