Quantcast
THE STREAM

«Έχω σπάσει τράπεζες κάμποσες»: Ο Τάκης ο κυριλέ είναι πλέον μπάχαλος, δίνει συνέντευξη στο Star

Η νέα εκδοχή του γνωστού ήρωα των rave party είναι εξίσου υπέροχη και ακατανόητη με την προηγούμενη


Κώστας Αρβανίτης · 27 Δεκεμβρίου 2018

Μπορεί το μυστήριο του Τριγώνου των Βερμούδων να παραμένει άλυτο, όμως ένα ανεξιχνίαστο μυστήριο της νεοελληνικής ιστορίας φαίνεται πως βρήκε τη λύση του. Δεδομένου ότι σίγουρα αναρωτιόσασταν κι εσείς για την τύχη του μετά τα θρυλικά rave party στα οποία τον γνωρίσαμε, έχουμε τη χαρά να σας ενημερώσουμε πως ο Τάκης ο κυριλέ έγινε αναρχικός – αντιεξουσιαστής , τουλάχιστον αν κρίνουμε από το χτεσινό αποκλειστικό ρεπορτάζ του δελτίου του STAR.

Πιο συγκεκριμένα, μια φυσιογνωμία τεραστίων διαστάσεων έκανε την εμφάνισή της σε ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ του καναλιού, το οποίο προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο του την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου. Στο ρεπορτάζ του Βαγγέλη Γκούμα, μια προσωπικότητα με καλυμμένα μεν χαρακτηριστικά, αλλά με έναν τόνο φωνής ωραιότερο από 10000 αναλήψεις ευθύνης στο Indymedia, μας μιλάει μεταξύ άλλων για τα κατορθώματα του στο σπάσιμο τραπεζών, για τον αναγκαίο εξοπλισμό ενός βάνδαλου που σέβεται τον εαυτό του (όπου η τοποθέτηση πλαισιώνεται με βοηθητικά βίντεο από το Star) και φυσικά την εκπληκτική αποκάλυψη ότι ακόμη και οι αναρχικοί ξενερώνουν που έρχονται οι ξένοι και τους παίρνουν τις δουλειές.

Είτε ο μασκοφόρος εκδικητής είναι πραγματικό πρόσωπο των συγκρούσεων, είτε είναι η τελευταία πατέντα του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων της ΕΛ.ΑΣ. είτε ένα installation άγνωστου καλλιτέχνη troll, όλο το βίντεο είναι υπέροχο και γενικά θα θέλαμε να μη χαθούμε με τη συγκεκριμένη περσόνα. Για του λόγου το αληθές:

Το δελτίο μπαίνει δυναμικά

Όταν παρουσιάζεις το βιογραφικό σου στη συνέντευξη

Όταν δείχνεις ότι έχεις και προϋπηρεσία πέρα από το πτυχίο σου

Όταν πάει η Πλατεία Εξαρχείων βόλτα στα ΙΚΕΑ

 

 Όταν έρχονται οι πρόσφυγες και σου παίρνουν τη δουλειά σου ως πυρπολητής Γ’ τάξης

Δείτε το υπέροχο ντοκουμέντο:

Αυτή η ταινία πάντως χρειάζεται οπωσδήποτε spin-off, ελπίζουμε με συμπρωταγωνιστή το Μπαλούρδο.

 

Best of internet