Quantcast
THE STREAM

Η Ιωάννα Τούνη τα λέει για την πόζα στο μνημείο του Ολοκαυτώματος, διδάσκει ιστορία τους haters

Έτοιμη για συμπόσιο ιστορικών η γνωστή μοντελoinfluencer


THE NEWSROOM · 19 Δεκεμβρίου 2018

Απαντήσεις για την φωτογράφηση που έκανε στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος των Εβραίων στο Βερολίνο και για τα πάντα έδωσε χτες το βράδυ στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη το μοντέλο και πρώην παίκτρια του «My Style Rocks», Ιωάννα Τούνη. Πολλοί haters αποφάσισαν να επιτεθούν στην ελληνίδα celebrity για την επιλογή της να ανεβάσει fashionable (όπως λέει η ίδια) φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Instagram με ένα τόσο φορτισμένο ιστορικά setting, η Ιωάννα Τούνη όμως τους πήρε όλους σβάρνα μια εξαιρετικά στέρεα τοποθέτηση.

Αυτή ήταν η εν λόγω φωτογραφία, αν έχετε την απορία. Να σημειωθεί πάντως ότι εξίσου fashionable φωτογραφίες (ή και ακόμη πιο fashionable) με το ίδιο μουντό υπόβαθρο, έχουν κατά καιρούς ανέβει χιλιάδες και το Ίντερνετ δεν τις άφησε να πέσουν κάτω:

View this post on Instagram

ШОК 🤯 Знаете, что самое странное в этом месте ? Помимо необычных локаций и милых воровщиков ( держите вещи при себе!!)?? Это то, что компания которая делала антивандальное покрытие для камней (чтобы граффити никто не смог рисовать) участвовала в спонсировании проекта во времена рейха. Благодаря этому вложению, была поставка газа «Циклон Б», которым убивали узников концлагеря 🤯🤯🤯😯 —— SHOCK 🤯 You know what's the strangest thing about this place? By passing unusual locations and cute thieves (keep things to yourself !!) ?? This is what the company that made the anti-vandal coating for stones (so that no one could draw graffiti) participated in sponsoring the project during the Reich times. Thanks to this investment, there was a supply of gas "Cyclone B", which killed prisoners of the concentration camp 🤯🤯🤯😯 📍@Germany

A post shared by Travel | Fitness | Dance (@sashatkachuk) on

Σε κάθε περίπτωση, εκατοντάδες άνθρωποι σχολίασαν τη φωτογραφία της Τούνη με έναν όχι ακριβώς φιλικό τρόπο. Οι περισσότεροι για την ακρίβεια, υποστήριζαν ότι το μοντέλο δεν είχε καμία απολύτως ιδέα για το που βρέθηκε, η ίδια όμως δεν σκόπευε να το αφήσει αυτό να πέσει κάτω.

Όπως δήλωσε λοιπόν στην Ελεονώρα Μελέτη:

«Θεωρώ ότι ο κόσμος δεν γνωρίζει τι είναι το συγκεκριμένο μέρος. Σαφώς και γνώριζα την ιστορία αυτού του μέρους. Νομίζω ότι όλοι ξέρουν μέσες άκρες τι έχει συμβεί στο παρελθόν που είναι κάτι πάρα πολύ άσχημο. Ωστόσο, το συγκεκριμένο είναι πάρα πολύ σύγχρονο μνημείο, το οποίο έχει χτιστεί το 2005. Ο κόσμος νομίζει ότι μπήκα και περπάτησα σε νεκροταφεία. Δεν είμαι σε τάφους.

Είναι ένα μνημείο που χτίστηκε το 2005 με συγκεκριμένη αρχιτεκτονική που μοιάζει με λαβύρινθο. Έχει γίνει προς τιμήν των Εβραίων που χάθηκαν στη Γερμανία… τότε με τον Χίτλερ και όλη αυτή την πολύ άσχημη κατάσταση. Είναι κάτι πολύ δυσάρεστο αλλά δεν έχει σχέση αυτό καθαυτό με τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους. Είναι προς αυτούς αλλά δεν είναι το σημείο αυτό που έχει γίνει αυτό.»

Αφού λοιπόν τάπωσε τους haters με αυτή την αναλυτική ιστορική τοποθέτηση, η Ιωάννα Τούνη συνέχισε με τη θεωρία περί fashionable:

«Ήταν το ντύσιμό μου εκείνη την ημέρα. Αν ήταν fashionable, χαίρομαι που ήμουν fashionable. Εγώ δεν βλέπω κάτι στη συγκεκριμένη πόζα, έχω τα πόδια μου στην ανάταση. Αν δεν έβαζα την τοποθεσία, δεν θα ήξεραν που βρίσκομαι. Όσοι μίλησαν τόσο πολύ άσχημα δεν έχουν ιδέα τι είναι το σημείο.»

Να σημειωθεί εδώ πως το μοντέλο έκλεισε την ετυμηγορία με μια αναπαράσταση της αυθεντικής πόζας, η οποία στέρησε (οριστικά μάλλον) από την Ελεωνόρα Μελέτη την ικανότητα της ομιλίας. Δείτε το βίντεο:

Αφήστε τους influencers να δουλέψουν ήσυχοι, κακιασμένοι άνθρωποι.

 

Best of internet