Quantcast
THE STREAM

Κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη είπε η Ντόρα Μπακογιάννη τον Πάνο Καμμένο, στο diss της εβδομάδας

Σε άλλα νέα, ο έρωτας Τσίπρα – Καμμένου δεν πρόκειται να χαλάσει για τα κόμματα, σύμφωνα με τον πρώτο


THE NEWSROOM · 18 Δεκεμβρίου 2018

Το ξέρουμε όλοι ότι Love conquers all, αλλά υπάρχουν στην ιστορία κάποιοι έρωτες τόσο μεγάλοι, που κατάφεραν να ξεχωρίσουν από τους άλλους: Η Κλεοπάτρα και ο Αντώνιος, ο Τριστάνος και η Ιζόλδη, ο Ναπολέων και η Ιωσηφίνα, ο Χλαπάτσας με τον Κάκαλο. Πολλοί μπορεί να πιστεύουν ότι την εποχή του Facebook και του Tinder ο έρωτας έχει πεθάνει, το κυβερνητικό ζευγάρι του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου όμως τους διαψεύδει κάθε μέρα.

Ο έρωτας τους μάλιστα, ο οποίος θα συμπληρώσει τετραετία σε λιγότερο από ένα μήνα, φαίνεται πως είναι τόσο δυνατός που θα αντέξει ακόμη και τη μεγαλύτερη κρίση της σχέσης αυτού του αταίριαστου ζεύγους, η οποία είναι φυσικά το περίφημο Μακεδονικό. Αυτό επιβεβαιώθηκε χτες για άλλη μία φορά παρά τις έντονες φήμες για ενδοκυβερνητικό σχίσμα, σύμφωνα τουλάχιστον με τα όσα είπε τη Δευτέρα 18/12 ο Αλέξης Τσίπρα σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες στη Βουλή.

Όταν λοιπόν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν για το αν έχει εναλλακτικό σχέδιο σε περίπτωση που το έτερον του ήμισυ τον χωρίσει για το θέμα της ονομασίας της γειτονικής χώρας, πάρει και τους υπουργούς των ΑΝ.ΕΛ. και βάψει τις κουρτίνες στο χρώμα που μισεί ο πρωθυπουργός, ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε το εξής δωρικό:

 «Όχι ρε παιδιά πού να πάει; Μην ανησυχείτε.»

Ο Αλέξης Τσίπρας καθησύχασε επίσης τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες πως ούτε με τη συζήτηση για τον προϋπολογισμό θα έχουμε δράματα. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας:

«Ο προϋπολογισμός είναι θεσμική συζήτηση. Μιλάμε για νούμερα και πίνακες. Άλλωστε δεν βλέπετε πως είναι το κλίμα σήμερα; Με Χρίστο Δήμα και Χουλιαράκη να μιλάνε με το “σεις και με το σας”. Σαν να είναι στην Οξφόρδη.»

Ο Αλέξης Τσίπρας πάντως θα πρέπει λογικά να επέμβει τώρα για να αντικρούσει τα όσα λέγονται για το άλλο του μισό, καθώς η Ντόρα Μπακογιάννη έχει βγει στην επίθεση και πατάει περιοχή. Πιο συγκεκριμένα, η στενή συγγενής του Κυριάκου Μητσοτάκη αποκάλεσε τον Πάνο Καμμένο με τον σίγουρα όχι ιδιαίτερα κολακευτικό χαρακτηρισμό «κότα τρίλειρη», το οποίο λογικά είναι η king size εκδοχή της γνωστής λειράτης κότας.

Όπως είπε η Ντόρα Μπακογιάννη, αναφερόμενη στη μήνυση που είχε κάνει στον Πάνο Καμμένο για ένα «άθλιο tweet» που αυτός είχε κάνει εναντίον της:

«Πάντα ήξερα ότι ο Καμμένος είναι κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη. Θα έπρεπε αντί να κρύβεται για άλλη μία φορά πίσω από την υπουργική ασυλία να έρθει στο δικαστήριο κ να αντιμετωπίσει αυτόν που έχει θίξει. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αναρωτιέμαι τι θα κάνουν, που λένε κάθε μέρα ότι είναι κατά ασυλίας.»

Δείτε το βίντεο:

Εμείς πάντως ξέρουμε ότι η αγάπη στο τέλος νικά:

Best of internet