Quantcast
THE STREAM

Αστυνομικοί απαντούν κλήση για φασαρία, παίζουν Super Smash Bros με την παρέα του σπιτιού

Μία από τις σπάνιες περιπτώσεις που η συνάντηση με την αστυνομία στις ΗΠΑ δεν ήταν θανατηφόρα


THE NEWSROOM · 13 Δεκεμβρίου 2018

Μπορεί οι ΗΠΑ να είναι μια χώρα που οι συναντήσεις με την αστυνομία συχνά θανατηφόρες, ειδικά αν είσαι μαύρος ή γενικώς όχι λευκός, αλλά τουλάχιστον αυτή η μία έληξε καλά. Για την ακρίβεια όχι απλά έληξε καλά, αλλά ήταν μία από τις σπάνιες φορές που οι μπάτσοι των ΗΠΑ βρέθηκαν μπλεγμένοι σε κάτι wholesome.

Το περιστατικό συνέβη την προηγούμενη Παρασκευή, όταν η αστυνομία στην πόλη St. Paul της πολιτείας Minnesota επισκέφτηκε ένα διαμέρισμα για να διερευνήσει μια κλήση για παραβίασης ωρών κοινής ησυχίας. Η πηγή του θορύβου ήταν ένας κύριος Jovante M. Williams παρεάκι που έπαιζε Super Smash Bros. Ultimate, προκαλώντας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού απίστευτη φασαρία.

Να σημειωθεί ότι μετά από κάμποσα παρόμοια παράπονα, ο Williams και το crew είχαν αποφασίσει να παίζουν στο mute για να μην ενοχλούν κανέναν. Όπως είπε ο ίδιος:

«Δεν είμαστε ρεμάλια. Είμαστε ενήλικες. Καμιά φορά, πίνουμε μπύρα.»

Το ίδιο επιβεβαίωσαν και οι αστυνομικοί όταν τελικά έφτασαν στο διαμέρισμα, όπου η παρέα των φωνακλάδων ήταν στη μέση άλλης μιας παρτίδας “Super Smash Bros. Ultimate” στο Nintendo Switch. Σύμφωνα με τον Williams, οι αστυνομικοί επιβεβαίωσαν ότι η παρέα δεν έκανε και τόση φασαρία. Τότε, ένας από τους αστυνομικούς ρώτησε το crew τι παιχνίδι παίζουν.

Ο Williams δεν έχασε την ευκαιρία να ρωτήσει «Ποιος από εσάς θέλει να παίξει;». Δύο τους αστυνομικούς σήκωσαν το χέρι, με αποτέλεσμα λίγη ώρα μετά ένας από αυτούς να καταλήξει να παίζει τον Pikachu. Τα αποτελέσματα αυτής της περίεργης συνάντησης δημοσιεύτηκαν στο Facebook:

SO NEIGHBORS CALLED THE COPS 👮🚓 ON US AND NOW WE FIGHTING THEM… IN SMASH BROS. #allhandsmatterFOLLOW ME ON INSTAGRAM/TWITTER AS @JoviJenovi FOLLOW MY PAGE TOO JoviJenovi

Gepostet von Jovante M. Williams am Freitag, 7. Dezember 2018

Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε τις λεπτομέρειες, μπορεί οι μπάτσοι να έστησαν το παιχνίδι.

 

 

 

Best of internet