Quantcast
THE STREAM

Ντελιβεράς στην Ινδία έτρωγε από το φαγητό των πελατών, λογικά για να δει αν τρώνε καλά

Ο ευσυνείδητος ντελιβεράς λογικά ήθελε να μάθει αν το φαγητό που παραδίδει αξίζει τα λεφτά που έδωσαν οι πελάτες


THE NEWSROOM · 12 Δεκεμβρίου 2018

Μια περίπτωση ανώτερου αλτρουισμού είχαμε στην μακρινή Ινδία, η οποία περίπτωση αφορά έναν ντελιβερά που δοκίμαζε τα φαγητά που πήγαινε στους πελάτες πριν τα παραδώσει, προφανώς για να διαπιστώσει αν είναι καλομαγειρεμένα ή όχι. Την ευγενή αυτή δραστηριότητα κατέγραψε μια κάμερα ασφαλείας σε ένα κτίριο της πόλης Μαντουράι, η οποία τον έπιασε να τρώει πάνω στο μηχανάκι από την παραγγελία, να κλείνει μετά τη συσκευασία και να την παραδίδει σαν κύριος.

Η κάμερα κατέγραψε επίσης ότι ο ντελιβεράς φορούσε ένα μπλουζάκι της εφαρμογής Zomato, με αποτέλεσμα η εταιρεία να τον απολύσει, προφανώς μη αντιλαμβανόμενη το μεγαλείο της πράξης του. Η εταιρεία μάλιστα τη μηδένισε τελείως, ζητώντας και συγγνώμη από τους πελάτες της για την πράξη τους ντελιβερά.

Δείτε το βίντεο:

Όπως είπε η εταιρεία:

«Μιλήσαμε μαζί του διεξοδικά και, αν και κατανοούμε ότι ήταν ένα “ανθρώπινο λάθος κρίσης”, τον απομακρύναμε από την πλατφόρμα.»

Αξίζει να σημειωθεί εδώ πως η πράξη του ντελιβερά μπορεί να έχει κάποια μακρινή σχέση με τους απαράδεκτους μισθούς και τις άθλιες συνθήκες υπό τις οποίες δουλεύουν οι ντελιβεράδες. Η δε Zomato που απέλυσε το ντελιβερά απασχολεί περίπου 150.000 σε όλη την Ινδία, οι οποίοι κάθε μήνα παραδίνουν 21 εκατομμύρια παραγγελίες.

Στο κάτω κάτω, μερικές μπουκιές έφαγε.

 

Best of internet