Quantcast
THE STREAM

Εργοστάσιο σοκολάτας στη Γερμανία παθαίνει διαρροή, λούζει γλυκά μια ολόκληρη πόλη

Ο Τσάρλι και το τεχνικό πρόβλημα στο εργοστάσιο σοκολάτας


THE NEWSROOM · 12 Δεκεμβρίου 2018

Μια αρκετά αξιαγάπητη καταστροφή συνέβη χτες στην πόλη Westoennen της Γερμανίας. Ένα ατύχημα σε ένα τοπικό εργοστάσιο σοκολάτας προκάλεσε ένα διαφορετικό είδος πλημμύρας, στο οποίο τόνοι από το γλυκό καφέ προϊόν ξεχύθηκαν στους δρόμους της μικρής Γερμανικής πόλης, κάνοντας στα πεζοδρόμια ένα μερεμέτι βγαλμένο από το «Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας».

Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Soester Anzeiger, «ένα μικρό τεχνικό ελάττωμα» σε μια δεξαμενή αποθήκευσης ήταν αυτό που έκανε τη σοκολάτα να ξεχυθεί από το εργοστάσιο DreiMeister που βρίσκεται στο Westoennen. Όπως δήλωσε ο διευθυντής της εταιρείας Markus Luckey στην εφημερίδα, το εργοστάσιο θα έχει επιστρέψει κανονικά σε λειτουργία μέχρι την Τετάρτη, προσθέτοντας επίσης ότι αν η διαρροή είχε γίνει πιο κοντά στα Χριστούγεννα, «θα επρόκειτο για μια καταστροφή».

Όπως η κανονική, έτσι και η γλυκιά λάβα γάλακτος σταθεροποιήθηκε και σκλήρυνε αφού πέρασε λίγη ώρα, ίσως δημιουργώντας έτσι την ελπίδα στα παιδιά της μικρής πόλης ότι η αλλαγή θα είναι μόνιμη. Δυστυχώς γι’αυτά, κάπου 25 πυροσβέστες κινητοποιήθηκαν με φτυάρια, καυτό νερό και πυρσούς ώστε να απομακρύνουν τη σοκολάτα όχι μόνο από τους δρόμους, αλλά και από την τελευταία γωνία και τρύπα που είχε φτάσει.

Μακάρι να ήταν έτσι όλα τα βιομηχανικά ατυχήματα, η αλήθεια είναι.

(πηγή)

Best of internet