Quantcast
THE STREAM

Δεν πρόλαβαν οι Μακεδονομάχοι, με κίτρινα γιλέκα διαδήλωσαν ο Λαφαζάνης και η ΛΑ.Ε.

Με τη ΛΑ.Ε. του Παναγιώτη Λαφαζάνη έκανε ντεμπούτο το κίτρινο γιλέκο στην Ελλάδα τελικά


THE NEWSROOM · 5 Δεκεμβρίου 2018

Ένα απροσδόκητο πακέτο έφαγαν τελικά οι φιλοδοξίες των Μακεδονομάχων για μεταφορά του franchise των Κίτρινων Γιλέκων, καθώς μια άλλη γνώριμη φυσιογνωμία της ελληνικής πολιτικής σκηνής ήταν τελικά πιο γρήγορη από αυτούς. Μιλάμε φυσικά για τη Λαϊκή Ενότητα – ΛΑ.Ε. του πρώην υπουργού και βουλευτή του ΣΥ.ΡΙ.Ζ.Α. Παναγιώτη Λαφαζάνη, μέλη της οποίας πραγματοποίησαν συγκέντρωση έξω από τη Γαλλική Πρεσβεία σήμερα το μεσημέρι.

Ο λόγος που οι παρευρισκόμενοι φόρεσαν κι αυτοί τα γιλέκα με το γνωστό φωσφοριζέ χρώμα ήταν για να δείξουν την αλληλεγγύη του στο κίνημα των «Κίτρινων Γιλέκων», το οποίο έχει προκαλέσει τρομερό πονοκέφαλο στην κυβέρνηση του νεοφιλελεύθερου Εμάνουελ Μακρόν. Η συγκέντρωση ολοκληρώθηκε κανονικά, παρότι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις είχαν αποκλείσει την πρεσβεία για να μη μπορούν να την προσεγγίσουν οι συγκεντρωμένοι.

Να σημειωθεί εδώ ότι λίγη ώρα πριν, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και τα μέλη της ΛΑΕ  είχαν πραγματοποιήσει και συγκέντρωση κατά των πλειστηριασμών έξω από συμβολαιογραφείο στην οδό Αιόλου.

Τι να κλάσουν οι Μακεδονομάχοι όταν έχουν να κάνουν με τον άνθρωπο που γέννησε την ιδέα του Κάζα ντε Παπέλ.

 

Best of internet