Quantcast
THE STREAM

Άνδρας φοιτητής στη Ρόδο αντιστέκεται σε βιασμό από δυο γυναίκες, τον σκοτώνουν και πετάνε το πτώμα του

Spoiler: Αν ο τίτλος αυτής της είδησης σε σοκάρει περισσότερο από ότι η πραγματική, πρέπει να το κοιτάξεις


THE NEWSROOM · 4 Δεκεμβρίου 2018

Στον εισαγγελέα έχουν οδηγήθηκαν σήμερα το μεσημέρι οι δύο νεαρές που κατηγορούνται για την δολοφονία του 21χρονου φοιτητή από το Διδυμότειχο που σπούδαζε στο παράρτημα του πανεπιστημίου Αιγαίου στη Ρόδο. Πρόκειται για μια 19χρονη Αλβανίδα, η οποία έχει ήδη ομολογήσει, και μία 21χρονη από τη Ρόδο, η οποία όμως συνεχίζει να αρνείται τις κατηγορίες.

Η ομολογία προέκυψε αφού οι δύο ύποπτες έπεσαν σε αντιφάσεις για τη δολοφονία του φοιτητή, ο οποίος εκτός από χτύπημα στο κεφάλι, είχε και σημάδια στραγγαλισμού. Οι υποψίες έπεσαν πάνω στις δύο γυναίκες αφού βρέθηκαν σε υλικό από τις κάμερες ασφαλείας. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η κυρίαρχη εκδοχή είναι πως οι δύο ύποπτες δολοφόνησαν τον φοιτητή στο σπίτι της μίας γιατί αυτός όχι μόνο αρνήθηκε να ενδώσει στις ερωτικές τους προτάσεις, αλλά προέβαλλε και αντιστάσεις.

Αφού τον σκότωσαν, μετέφεραν το πτώμα του στην παραλία της Λίνδου και το πέταξαν στη θάλασσα για να το ξεφορτωθούν, όπου ήταν και το σημείο που αυτό βρέθηκε. Ο 21χρονος είχε δώσει ραντεβού με τη μία σε εξοχικό σπίτι που έχει να κάνει με αυτή, όπου και έλαβε χώρα ένας καυγάς που είχε σαν κατάληξη να τον χτυπήσουν με μεταλλικό αντικείμενο στο κεφάλι, με αποτέλεσμα αυτός να χάσει τις αισθήσεις του.

Εκεί οι δύο γυναίκες νόμισαν ότι είναι νεκρός, όποτε τον πέταξαν στη θάλασσα από μεγάλο ύψος. Η νεκροτομή τελικά έδειξε πως η αιτία θανάτου ήταν ο πνιγμός, καθώς ο άντρας ήταν αναίσθητος όταν έπεσε στη θάλασσα. Παρά τις προσπάθειές τους, οι δύο δράστες προδόθηκαν από τις τηλεφωνικές κλήσεις και τα βίντεο, τα οποία ερευνήθηκαν από τους άνδρες του Λιμενικού που έχουν αναλάβει την υπόθεση.

Πιο συγκεκριμένα, μια κάμερα ασφαλείας σε μαγαζί κοντά στο σπίτι του 21χρονου τον κατέγραψε να μπαίνει σε ένα λευκό βαν που ανήκε σε μία από τις δύο γυναίκες την περασμένη Τρίτη (27/11) περίπου στις οκτώ το βράδυ. Ο φοιτητής, ο οποίος μιλούσε με φίλο του όταν του χτύπησε το κουδούνι του σπιτιού μια άγνωστη, αγνοούνταν έκτοτε και την Παρασκευή το μεσημέρι, οι γονείς του πήραν τηλέφωνο για να δηλώσουν την εξαφάνιση.

Σε κάθε περίπτωση, τα παραπάνω στοιχεία, όπως και ότι στο σπίτι και στο αυτοκίνητο βρέθηκε το DNA του 21χρονου ήταν αρκετά για να καλεστούν σε ανάκριση οι δύο γυναίκες. Όπως δήλωσε η μητέρα του άτυχου άντρα:

«Τελευταία φορά τον είδα 29 Αυγούστου στο λιμάνι του Πειραιά. Από τότε μιλούσαμε κάθε μέρα τηλεφωνικά. Την Τετάρτη του τηλεφωνούσα συνεχώς και μέχρι την Παρασκευή, ώσπου με ‘έζωσαν τα φίδια’ και πήραμε την Παρασκευή να δηλώσουμε την εξαφάνιση. Έστειλα έναν φίλο που μένει στη Ρόδο να δει τι έχει γίνει με το παιδί μου και πήγε από το σπίτι και δεν βρήκε τίποτα. Εγώ ζήτησα στους αστυνομικούς να δουν στο αεροδρόμιο μήπως είχε πάει Αθήνα. Όλα τα σενάρια τα σκέφτεσαι. Επειδή έχω και τον ανιψιό μου στην αστυνομία τον ειδοποίησαν για το πτώμα με το τατουάζ και τον αναγνώρισε ο πατέρας του.»

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, και οι δύο ύποπτες έχουν ομολογήσει την ενοχή τους.

Τα παραπάνω περιστατικά δεν συνέβησαν ποτέ έτσι όπως τα γράφουμε.

Συνέβησαν ανάποδα. Δυο άντρες προσπάθησαν να βιάσουν μια 21χρονη κοπέλα και στην προσπάθεια της να το αποφύγει την σκότωσαν.

Σας φαίνεται ότι η παραπάνω αφήγηση της ιστορίας είναι εξωφρενική; Ίσως αυτό συμβαίνει επειδή σχεδόν ποτέ, σε καμία αντίστοιχη είδηση η ιστορία δεν γράφεται όπως τη γράψαμε. Γράφεται πάντα ανάποδα, και το φοβερό δεν είναι ότι συμβαίνει, αλλά ότι για κάποιους έτσι φαίνεται λιγότερο παράλογο.

Πηγή: (1, 2)

 

Best of internet