Quantcast
THE STREAM

20 χιλιάρικα πρόστιμο για υπερβολικό fabulous έφαγε το Next Top Model

Ότι ρίχνει το επίπεδο της τηλεόρασης κατηγορούν οι βασικοί του ΕΣΡ το GNTM


THE NEWSROOM · 4 Δεκεμβρίου 2018

Μία από τις μεγαλύτερες πηγές διασκέδασης της ελληνικής TV, αν και ίσως όχι με τον τον τρόπο που θα το ήθελε η ίδια έβαλε στο στόχο του αυτή τη φορά το ΕΣΡ. Αφού κατάφερε να λάβει μέχρι και επιστολές με ψόφους, θανάτους και ψητές οικογένειες για το ύψους 150.000 ευρώ πρόστιμο που έριξε στο ΑΡΤ TV του Γιώργου Καρατζαφέρη, το ΕΣΡ αποφάσισε να τα βάλει με το fabulous κόσμο της χώρας, ρίχνοντας πρόστιμο στο STAR για το Greece’s Next Top Model.

Πιο συγκεκριμένα, το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης αποφάσισε να ρίξει 20.000 ευρώ καμπάνα στο κανάλι του STAR, με το σκεπτικό ότι το περιεχόμενο του ριάλιτι μόδας που κάνει κάθε βδομάδα αγώνα για να σας σώσει από τη βασικότητα, ρίχνει την ποιότητα της ελληνικής τηλεόρασης. Εκτός από αυτές τις φαιδρές κατηγορίες, οι άνθρωποι που μισούν το στυλ έκαναν και σύσταση στην εκπομπή σαν να είναι λυκειάρχες, όπου ζητούν να υπάρχει η ένδειξη «απαραίτητη η γονική συναίνεση».

Κάπως έτσι ήμασταν κι εμείς στο άκουσμα αυτής της είδησης:

Περιμένουμε αγωνία τις βόμβες σε σχήμα δωδεκάποντου που ετοιμάζονται να βάλουν έξω από τα γραφεία του ΕΣΡ οι εξαγριωμένοι οπαδοί της υψηλής ραπτικής στη χώρα.

(πηγή)

Best of internet