Quantcast
THE STREAM

Δεύτερο μήνυμα με ψόφους έλαβε το ΕΣΡ, ακόμη πιο επικολυρικό από το πρώτο

Η αλληλογραφία μίσους και θανάτου από πιστούς του Αϊβαλιώτη συνεχίζεται κανονικά


THE NEWSROOM · 4 Δεκεμβρίου 2018

Άλλο ένα πλούσιο σε υψηλής ποιότητας μίσος μήνυμα έστειλαν άγνωστοι στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, με το δεύτερο μήνυμα να είναι μάλλον ακόμη πιο λυρικό από το προηγούμενο. Υπενθυμίζουμε πως το battle με ευχές θανάτου, κακοποίησης και καταστροφής προς τα μέλη του ΕΣΡ από άγνωστους οπαδούς του Καρατζαφέρη και του Αϊβαλιώτη ξεκίνησε μετά το βαρύ πρόστιμο που έφαγε το κανάλι του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. για το σεμινάριο δημοσιογραφίας που μας χάρισε για το θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου.

Δεδομένου του ότι το πρόστιμο είναι κάπου 150 χιλιάρικα, είναι πολύ πολύ πιθανόν ο πυλώνας αυτός της πατριωτικής κουλτούρας να οδηγηθεί σε κλείσιμο. Οι πιστοί της λαϊκής ακροδεξιάς δεν σκοπεύουν έτσι όμως να το αφήσουν να περάσει έτσι όμως, οπότε ξεκίνησαν τους ψόφους στο ΕΣΡ μέχρι να δικαιωθούν. Αυτή τη φορά μάλιστα φαίνεται να έβαλαν όλη τους την τέχνη, αν κρίνουμε από το περιεχόμενο του μηνύματος:

«Λοιπόν για να βάλουμε μία τάξη στο ΕΣΡ, σήμερα το βράδυ μία οικογένειά σας, θα καεί ζωντανή. Εμείς το είπαμε, εσείς δεν το λάβατε υπόψιν σας οπότε για 150.000 ευρώ θα κλάψετε με μαύρο δάκρυ.»

Βλέπουμε πως αναπτύσσεται ήδη μια βασική αιτηματολογία, ενώ δίδεται και ένα σαφές timeline. Πιο συγκεκριμένα, η απειλή ορίζει πως αν δεν αποσυρθεί το πρόστιμο στο ΑΡΤ, θα καεί μια οικογένεια όχι κάποια στιγμή ή στο μέλλον ή άλλα τέτοια αφηρημένα, αλλά σήμερα το βράδυ.

Στη συνέχεια, έχουμε το εξής:

«Να δούμε ο ΣΥΡΙΖΑ θα αλλάξει την ονομασία σε κάποιο δρόμο, δίνοντας το όνομα του Καμένου οργάνου σας ή θα το δώσει στην π@*%στ@#, σκ@τ@ στον τάφο της.»

Να σημειωθεί πως στο ίδιο το μήνυμα η οργή εκφράζεται με all-caps φυσικά, αφήνοντας μόνο το όνομα του κυβερνώντος κόμματος σε lowercase (με μικρά γράμματα), κάτι που θυμίζει αφηρημένα το πως οι οπαδοί γράφουν τον τίτλο του αγώνα ως «ΑΕΚ – παράγκα». Αυτό ήταν το μήνυμα που έλαβε το ΕΣΡ:

Αναμένουμε με αγωνία να δούμε αν θα φτάσει σε κάποιου είδους έκσταση ή κρεσέντο μίσους όλο αυτό ή θα μείνει στις υποσχέσεις.

Best of internet