Quantcast
THE STREAM

Με το ντουέτο από την κόλαση των Ασκητή – Χαρδαβέλλα θα πάει στις εκλογές η Φώφη Γεννηματά

Είναι ωραίο να ξέρεις από τώρα ότι οι πολιτικές διαδικασίες της χώρας θα συνεχίσουν να είναι cult


THE NEWSROOM · 3 Δεκεμβρίου 2018

Μερικά ψηφοδέλτια – σκέτα όπλα μαζικής καταστροφής ετοιμάζεται να καταθέσει το Νέο Πασόκ το Ορθόδοξο. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το Κίνημα Αλλαγής θα συμπεριλάβει μερικά αληθινά γκανιάν στα ψηφοδέλτιά του, τα οποία ετοιμάζονται αυτή τη στιγμή σε καθεστώς σιγής ασυρμάτου, αν και οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν όταν η Αρχηγός Φώφη Γεννηματά επιστρέψει από τη Λισαβόνα που θα βρίσκεται 7 ως 9 Δεκεμβρίου.

Στη συνέχεια, το λόγο θα έχουν το κονκλάβιο της Πολιτικής Γραμματείας και της Κεντρικής Επιτροπής που θα γίνει στις 12 Δεκεμβρίου. Όπως και να’χει, ανάμεσα σε παλιούς γνώριμους όπως ο Ντον Κώστας Σκανδαλίδης (μεγάλη η χάρη του) στην Α’ Αθήνας, η ίδια η Φώφη Γεννηματά φυσικά στη Ν. Αθήνα, ο τηλεοπτικός Σταμάτης Μαλέλης στη Β’ Πειραιά, οι Θεοχαρόπουλος και Βενιζέλος στο Επικρατείαςο προερχόμενος από το Ποτάμι Παναγιώτης Καρκατσούλης στην Α’ Αθήνας και ο ΠΑΣΟΚικός βετεράνος Γιώργος Πεταλωτής στη Ν. Αθήνα, η Εύα Καϊλή (ίσως και υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης)  και η Σοφία Μουτίδου στην Α’ Θεσσαλονίκης, ο Αντρέας Λοβέρδος στη Β’ Αθήνας και ο γίγαντας ΓΑΠ στην Αχαΐα, υπάρχουν και δύο ακόμη πιο hot ονόματα.

Έτσι, ο σεξολόγος της καρδιάς μας Θάνος Ασκητής, μαζί με τον ερευνητή δημοσιογράφο που έκανε χρέος του να ανακαλύψει το αν μπορεί να εμφανιστεί ο Χριστός σε μπακαλιάρο, Κώστα Χαρδαβέλλα. Εκτός από την μακρά ερευνητική του καριέρα σε τηλεοπτικά X-Files όπως το «Ρπορτάζ στην Ομίχλη» και ο «Αθέατος Κόσμος», αξίζει να σημειώσουμε πως ο Κώστας Χαρδαβέλλας είχε και μια θρυλική στενή επαφή με μιάμιση ποδοσφαιρική ομάδα Τούρκους.

Στο μυθικό αυτό encounter, το οποίο συνέβη κατά τη διάρκεια αποστολής του στο Ιράν πριν 39 χρόνια, ο Κώστας Χαρδαβέλλας βρέθηκε αντιμέτωπος με 15 αγριεμένους και νταβραντισμένους Τούρκους πάνω στα βουνά στα σύνορα Τουρκίας – Ιράν, οι οποίοι του έδειξαν έντονα την ερωτική τους διάθεση. Τελικά ο δημοσιογράφος του ανεξήγητου σώθηκε από βέβαιη παρενόχληση μόνο γιατί οι 15 “αγριότουρκοι” τελικά ήταν Κούρδοι, οι οποίοι αγαπάνε τους Έλληνες χωρίς να θέλουν υποχρεωτικά σεξουαλική επαφή μαζί τους, σύμφωνα πάντα με τον Κ. Χαρδαβέλλα.

Τέλος πάντων, οι δύο άνδρες θα είναι υποψήφιοι στον Δυτικό Τομέα της Β’ Αθήνας. Δύο από τους ανταγωνιστές συναγωνιστές τους εκεί θα είναι ο Μιχάλης Καρχιμάκης και η Νάντια Γιαννακοπούλου.

Είναι καλό να ξέρεις πόσο καλτ έχει να γίνει η φάση, τόσους μήνες πριν τις εκλογές,

 

Best of internet