Quantcast
THE STREAM

Αυτή η ολόσωμη κουβέρτα είναι η απάντηση σε κάθε διαχειριστή που δε βάζει πετρέλαιο

Μπορεί εσύ να φεύγεις από το κρεβάτι σου, αλλά το κρεβάτι σου δε θα φεύγει ποτέ από εσένα


THE NEWSROOM · 3 Δεκεμβρίου 2018

Μπορεί να άργησε λίγο φέτος, όμως μαζί με τη επίσημη είσοδο του χειμώνα έχει έρθει στη χώρα μας και η ώρα του κρύου. Είναι η εποχή που όχι απλά η έξοδος από το σπίτι, αλλά και αυτή η απλή πράξη του να βγεις από τα σεντόνια μοιάζει με έξοδο του Μεσολογγίου, ενώ και οι τσιγκούνηδες στις πολυκατοικίες που δεν ανοίγουν ποτέ το καλοριφέρ κάνουν την κατάσταση πολύ ζόρικη.

Αυτές οι δυσμενείς συνθήκες είναι που κάνουν την άφιξη του συγκεκριμένου είδους ρούχου να μοιάζει με ευλογία από τον ουρανό. Μιλάμε φυσικά με την ολόσωμη κουβέρτα που λανσάρεται φέτος, η οποία με δύο στρώματα κουβερτέ υφάσματος υπόσχεται όχι απλά να γίνει το αγαπημένο σας ρούχο, αλλά βασικά να μη χρειαστείτε ποτέ κάποιο άλλο είδος ρούχου, τόσο εντός όσο και εκτός σπιτιού.

Οπτικά, το τελικό αποτέλεσμα θυμίζει κάτι ανάμεσα σε γκαραζιέρη και νίντζα, είναι όμως τόσο ευρύχωρο που να μπορείτε να το ρίξετε ακόμη και πάνω από τα κανονικά σας ρούχα. Η εταιρεία που σκέφτηκε τη θεόσταλτη αυτή πατέντα τυπικά το προορίζει για τους gamers, με αποτέλεσμα η κουκούλα να χωράει ακουστικά και τα γάντια να μπορούν να λειτουργήσουν κατά τη διάρκεια της χρήσης keyboard και mouse, η σεβαστή αυτή υποκουλτούρα όμως πιστεύουμε πως άνετα μπορεί να μοιραστεί αυτό το δώρο και μαζί με όσους δεν έχουν ιδέα από Fortnite.

Η ολόσωμη κουβέρτα περιέχει επίσης και αμέτρητες τσέπες, λάστιχα για να σφίγγει όπου πρέπει και άλλα custom χαρακτηριστικά για να καλύψει και τους πιο απαιτητικούς. Επίσης, και ένα αφαιρούμενο σημείο στο πίσω μέρος για να πηγαίνετε ακόμη και στην τουαλέτα με την κουβέρτα σας, χωρίς αυτή να κινδυνεύει να πέσει μέσα στη λεκάνη.

Αν το κρύο είναι ο μεγαλύτερος σας φόβος για φέτος, τότε σίγουρα αυτό το προϊόν (το οποίο διαφημίζεται από την Village/Vanguard) θα σας ενδιαφέρει. Με αφορμή αυτό το πρωτοποριακό προϊόν, κάποιοι άνθρωποι εκεί έξω εξέφρασαν βέβαια την απογοήτευσή τους από το φουτουρισμό και τις υποσχέσεις του. Όπως δήλωσε ένας από αυτούς:

«1900s: Το 2018 θα έχουμε ιπτάμενα αυτοκίνητα.

2018: Ολόσωμη κουβέρτα.»

Ας αντιμετωπίσουμε την αλήθεια: Η ανάγκη της ανθρωπότητας για κουβέρτα – στολή είναι μεγαλύτερη από αυτή για ιπτάμενα αυτοκίνητα, τι να κάνουμε τώρα.

Best of internet