Quantcast
THE STREAM

Ανήσυχος για την εμφάνιση ακροδεξιάς στην Ελλάδα δήλωσε ο Νικήτας Κακλαμάνης

Ο κεντροδεξιός Internet Explorer εξέφρασε τον προβληματισμό του για το ενδεχόμενο εμφάνισης ακροδεξιάς στην Ελλάδα


THE NEWSROOM · 30 Νοεμβρίου 2018

Μπορεί πολλοί άνθρωποι να έχουν εφησυχάσει στη ζωή τους και να μην ασχολούνται με τα κοινά, ο πρώην δήμαρχος Αθήνας Νικήτας Κακλαμάνης όμως σίγουρα δεν είναι ένας τέτοιος. Ο βετεράνος κεντροδεξιός, ο οποίος μέχρι και σήμερα είναι βουλευτής Α’ Αθήνας με τη ΝΔ, δε σταματά ποτέ να προβληματίζεται για το μέλλον της Ελλάδας και της Ευρώπης μας και αυτό ακριβώς απέδειξε και σήμερα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νικήτας μας μιλώντας στο ραδιόφωνο εξέφρασε ένα άγχος για την άνοδο της ακροδεξιάς στην πολιτική της Ευρώπης, έναν προβληματισμό που φαίνεται μάλιστα να τον απασχολεί τόσο πολύ που το πόσταρε και στο Twitter του για να νιώσουν και οι κουφοί. Πιο συγκεκριμένα, ο Νικήτας Κακλαμάνης αγχώνεται μήπως έρθει και στη χώρα μας η μόδα της Ευρώπης με τα ακροδεξιά κινήματα.

Η αλήθεια είναι πως ένα τέτοιο άγχος είναι αρκετά βάσιμο, αν και μέχρι στιγμής έχουμε γλιτώσει από το να βιώσουμε τις συνήθειες ακροδεξιές καταστάσεις, όπως μαζικά εθνικιστικά συλλαλητήρια, πογκρόμ κατά μεταναστών, επιθέσεις σε κοινωνικούς χώρους ή ακόμη και την δημιουργία και γιγάντωση κανονικών νεοφασιστικών ή και νεοναζιστικών κομμάτων, οπότε όλα καλά. Καλό θα ήταν να μείνουμε συντονισμένοι με τον Νικήτα της καρδιάς μας καθώς φαίνεται πως έχει καλό ένστικτο για το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα.

Αυτό ήταν το tweet του Νικήτα Κακλαμάνη:

Αναρωτιόμαστε αν θα μπορούσε να προβλέψει και τα αποτελέσματα των αγώνων της Championship στην Αγγλία που μας ενδιαφέρουν, μήπως και ξεκολλήσουμε κάποια στιγμή από τον κουβά.

Best of internet