Quantcast
THE STREAM

Το Ριχάρδο από την ΕΛ.ΑΣ. κάλυπτε φιλότιμος αστυνομικός της προστασίας VIP

Τον είχε σώσει από τουλάχιστον μία επιχείρηση της Αστυνομίας


THE NEWSROOM · 29 Νοεμβρίου 2018

Μάλλον λάθος φαίνεται πως ερμήνευσε την έννοια της υπηρεσίας φύλαξης VIP ένας άνδρας της Ελληνικής Αστυνομίας. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν να βρίσκεται αυτή τη στιγμή κατά ατυχή τρόπο ανάμεσα στους εμπλεκόμενους της υπόθεσης με τις παράνομες επιχειρήσεις λαθρεμπορίου χρυσού.

Για την ακρίβεια, ο αστυνομικός όχι απλά συμμετείχε σε εκτός υπηρεσίας παράλληλη οικονομική δραστηριότητα σαν εργατικός άνθρωπος που ήταν, αλλά είχε μπει κανονικά στο πετσί του ρόλου του, αναλαμβάνοντας όμως την προστασία του Ριχάρδου εκτός από τα πρόσωπα που του όριζαν οι ανώτεροί του. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από την μέχρι τώρα έρευνα της Αστυνομίας, σύμφωνα με την οποία ο εν λόγω αστυνομικός ήταν αυτός που ενημέρωνε τακτικά το Ριχάρδο και το υπόλοιπο παρεάκι για το που κινείται η ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να φυλάνε τον κώλο τους.

Όπως φαίνεται από τη δικογραφία, ο αστυνομικός μιλούσε συχνά στο τηλέφωνο με τους αρχηγούς του κυκλώματος και με τις αναφορές του είχε προκαλέσει την αναβολή τουλάχιστον μίας αστυνομικής επιχείρησης, ενώ είχε υποσχεθεί κιόλας πως αν έχει καινούριες πληροφορίες θα επικοινωνήσει ξανά. Η εν λόγω επιχείρηση, η οποία θα γινόταν στις 25 Οκτωβρίου 2018 με σκοπό την εξάρθρωση της μαφίας του χρυσού, αναβλήθηκε τελικά για επιχειρησιακούς λόγους. Πάντως ο αστυνομικός τελικά μάλλον έχασε την όρεξή του για οτιδήποτε, καθώς πήγε μόνος του στην υπηρεσία του και παραδόθηκε κατά τη διάρκεια της προχτεσινής επιχείρησης.
Κρίμα γιατί φάνηκε να τα καταφέρνει πολύ καλά στη δουλειά του αν εξαιρέσει κανείς αυτή τη μικρολεπτομέρεια.

(πηγή)

Best of internet