Quantcast
THE STREAM

Αποφυλακίστηκε η 53χρονη καθαρίστρια, ανασφάλεια νιώθουν κιόλας οι Έλληνες

Η 53χρονη βγήκε από τη φυλακή αντί να τιμωρηθεί όπως όλοι όσοι ζημιώνουν το Δημόσιο σε αυτή τη χώρα


THE NEWSROOM · 29 Νοεμβρίου 2018

Τρία level πιο επικίνδυνη είναι από χτες η χώρα μας, μετά την απελευθέρωση από τη φυλακή μιας επικίνδυνης εγκληματία. Μιλάμε φυσικά για την υπόθεση της 53χρονης καθαρίστριας από το Βόλο, η οποία τιμωρήθηκε για την πλαστογραφία του απολυτηρίου λυκείου της με 10 χρόνια φυλακή, ακριβώς όπως τιμωρείται κάθε λήσταρχος που είχε το θράσος να κλέψει το δημόσιο σε αυτή τη χώρα.

Πιο συγκεκριμένα, η καθαρίστρια είχε παραποιήσει το απολυτήριο της για να φαίνεται ότι τελείωσε την Έκτη Δημοτικού, αντί για την Πέμπτη που είχε ολοκληρώσει κανονικά. Η καθαρίστρια αφέθηκε ελεύθερη για λόγους υγείας μετά από την σχετική απόφαση του δικαστηρίου της Λάρισας, η οποία κράτησε κάπου 15 λεπτά. Να τονιστεί εδώ πως η δικαιοσύνη είχε σπεύσει να κάνει τα πάντα για να αποζημιωθεί το Δημόσιο, όπως κάνει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, με αποτέλεσμα εκτός από την κάθειρξη να ζητηθεί από την καθαρίστρια να επιστρέψει όλους τους μισθούς που πήρε, ενώ της κατασχέθηκαν και τα ένσημα.

Όπως δήλωσε η 53χρονη γυναίκα έξω από τις φυλακές:

«∆εν ήθελα να ζήσουν τα παιδιά µου αυτά που έζησα εγώ. Από 6 ετών µεγάλωσα στο Χατζηκυριάκειο στον Πειραιά. Εφυγα 11 χρόνων, πήγα στον Βόλο στους παππούδες µου και από µικρή άρχισα να δουλεύω. Παντρεύτηκα, αλλά αντιµετωπίζαµε δυσκολίες µε τον άνδρα µου γιατί δεν είχαµε δουλειά.»

Η 53χρονη γυναίκα δήλωσε επίσης πως έκανε λάθος, ζήτησε συγγνώμη και πρόσθεσε πως σκοπεύει και να τελειώσει και το Γυμνάσιο τώρα. Όπως είπε:

«Τελείωσα το δηµοτικό πριν µπω στη φυλακή και τώρα έξω από τη φυλακή θα τελειώσω και το γυµνάσιο. Το υποσχέθηκα σε όλους. Και µετά θα ψάξω να βρω µια δουλειά, ό,τι να ’ναι.»

Αναλυτικά οι δηλώσεις της 53χρονης στο OPEN TV:

Η αποφυλάκιση της 53χρονης έγινε ενόψει της εκδίκασης από τον Άρειο Πάγο της απόφασης αναίρεσης που έχει κατατεθεί. Να σημειωθεί εδώ πως υπάρχει και δεδικασμένο για να αθωωθεί τελείως, όπως έγινε στην περίπτωση μιας άλλης καθαρίστριας που είχε πετύχει με πλαστογραφία να διοριστεί στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, όπου εργάστηκε από τον Ιανουάριο του 1996 μέχρι τον ∆εκέµβριο του 2013. Όπως τόνισε μάλιστα ο συνήγορός της:

«H νόθευση εγγράφου αφορούσε το πλαστό πτυχίο, δηλαδή κατηγορήθηκε ότι την Ε’ ∆ηµοτικού την έκανε ΣΤ’ ∆ηµοτικού, αλλά παρείχε τις υπηρεσίες της. Και, κατά την άποψή µου, υπήρξε ισάξια αντιπαροχή στις υπηρεσίες και αυτό δεν επηρέασε την παροχή της υπηρεσίας, καθώς ήταν καθαρίστρια.»

Τώρα ανοίγουν οι ασκοί του Αιόλου για να γίνονται όλοι καθαριστές και να κλέβουν το Κράτος χωρίς καμία συνέπεια.

(πηγή)

Best of internet