Quantcast
THE STREAM

Και Forever Alone εκτός από επίπεδη είναι η Γη, μας διδάσκει ο Άνθιμος

Με κοσμολογική αλήθεια μας έλουσε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης


THE NEWSROOM · 29 Νοεμβρίου 2018

Έτοιμος να διοριστεί ισόβιος διευθυντής στη NASA είναι ο δεύτερος πιο αγαπημένος μας παππούλης στη χώρα, Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος μετά την τουλάχιστον ενδιαφέρουσα κοσμολογική θεωρία που κατέθεσε στο ποιμνίο του. Σύμφωνα με τη θεωρία του Μητροπολίτη, ο οποίος επαναφέρει μια ακόμη πιο hardcore εκδοχή της γεωκεντρικής θεωρίας του Κοπέρνικου, είμαστε πάρα πολύ μόνοι στο σύμπαν, καθώς η Γη είναι ο μοναδικός πλανήτης που υπάρχει σε αυτό.

Να σημειωθεί ότι η αποκάλυψη του Άνθιμου, η οποία έγινε από άμβωνος, έχει σαν βάση της τη συνομιλία του με κάποιον μεγάλο μύστη της επιστήμης. Να σημειωθεί πως ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης δε μας αποκάλυψε το όνομα του διαπρεπή επιστήμονα που έχει σαν σύμβουλο, προφανώς για λόγους ασφαλείας.

Όπως δήλωσε ο Μητροπολίτης:

«Μην ακούτε τι σας λένε, ότι έχουν πάει στο φεγγάρι, ή ότι υπάρχουν άλλοι πλανήτες. Ο συνομιλητής μου μού είπε ότι τα συμπεράσματα των νέων επιστημόνων δεν έχουν κατατεθεί ακόμα.»

Δείτε το βίντεο, πριν το κατεβάσουν:

Να θυμίσουμε εδώ πως ο Άνθιμος μεταξύ άλλων είναι και θαυματουργός, καθώς έχει καταφέρει να εξαφανίσει τον σατανικό ΕΝΦΙΑ της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης, ενώ είναι και φιλαράκι με το πιο γνωστό νεοναζιστικό σόι της χώρας. Τα κατορθώματα του αυτά ήταν που του χάρισαν λογικά τον τίτλο του Επίτιμου Διδάκτορα του ΑΠΘ, καθώς αν δε διδάσκει σε πανεπιστήμιο ένας τέτοιος φωστήρας, δεν πάμε πουθενά.

Είναι πάντως ενθαρρυντικό το ότι όσο από Άνθιμο όσο κι από Λάνθιμο τα νέα είναι καλά.

Best of internet