Quantcast
THE STREAM

Πάγκαλος: «Ζω κάτω από τα όρια της φτώχειας, είμαι με 370 ευρώ σύνταξη»

Έτσι ανταμείβει η Ελλάδα τους μεγάλους της statesmen


THE NEWSROOM · 26 Νοεμβρίου 2018

Την ανάγκη για άμεση κινητοποίηση του κράτους, των πολιτών, της UNICEF και γιατί όχι του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ ανέδειξε η τελευταία συνέντευξη του Έλληνα Jabba the Hutt, Θόδωρου Πάγκαλου. Ο τεράστιος Θόδωρας, ήδη μυθικός για το θρυλικό πόρισμά του για τα δημοσιονομικά της χώρας και για τον πρωινό αυθορμητισμό του απέναντι στους δημοσιογράφους, μίλησε σε νέα συνέντευξη του για τη θλιβερή πλέον κοινωνική του κατάσταση και το πόσο forever alone νιώθει.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θ. Πάγκαλος κλαίει τη χαμένη του κοινωνικοποίηση, καθώς δε μπορεί πλέον να βγει έξω. Ο λόγος, σύμφωνα με τον ίδιο πάντα, είναι αφενός ότι το φαιοκόκκινο μέτωπο (αριστεροί και δεξιοί εξτρεμιστές) τον κυνηγά για να τον δείρει για τα λουτρά αλήθειας με τα οποία έκανε ντουζάκι τη χώρα μας και αφετέρου ότι το έχουν κόψει τη σύνταξη, με αποτέλεσμα να ζει με λιγότερα από 400 ευρώ.

Καλά ακούσατε, οι κακούργοι στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους όχι μόνο του έχουν κόψει τη σύνταξη, αλλά πολύ πιθανόν να σκέφτονται και «δε γαμιέσαι πρωί πρωί» όταν τους παίρνει τηλέφωνο για να διαμαρτυρηθεί. Όπως είπε ο ίδιος ο μεγάλος statesman:

«Εδώ και πέντε χρόνια μου έχουν κατασχέσει τη σύνταξη στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. Τους έχω τηλεφωνήσει πολλές φορές και ούτε μία δεν μου έχουν απαντήσει με σαφή τρόπο. Μη με ρωτάτε πώς ζω. Βρίσκομαι κάτω από τα όρια της φτώχειας

Στη συνέχεια, πρόσθεσε μια ψύχραιμη γνώμη για τη μοίρα στην οποία θέλει να τους δει:

«Θέλω να τους δω κρεμασμένους στην πλατεία Συντάγματος. Θα προσφύγω στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, θα τους κάνω δίκες και θα το γλεντήσουμε όλοι μαζί μετά τις εκλογές.»

Η παράθεση ψύχραιμων γνωμών συνεχίστηκε και παρακάτω, καθώς σύμφωνα με τον Θεόδωρο Πάγκαλο όχι απλά ζούμε τον Εμφύλιο vol.2: Electric Boogaloo αλλά η πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ δεν εκφράζει τίποτε λιγότερο από την επιστροφή του ίδιου του μυστακοφόρου Στάλιν:

«Όχι, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να ξαναβγεί. Θα πάρει κάτω από 20%. Ο Μητσοτάκης πιστεύω θα πάρει την αυτοδυναμία. Φυσικά και θα ψηφίσω Νέα Δημοκρατία για τρίτη φορά στη ζωή μου. Και θα ψηφίσω ΝΔ γιατί έχουμε εμφύλιο και οφείλω να είμαι εναντίον του κομμουνισμού στην όποια του μορφή. Ο κομμουνισμός δεν αποσείεται. Προλαμβάνεται.»

Εμείς εδώ πάντως ξεκινάμε να μαζεύουμε κονσέρβες και ξηρά τροφή για τον Jabba της καρδιάς μας και καλούμε κάθε πατριώτη να βοηθήσει, επίσης αστειάκια τύπου «να τα φάμε όλοι μαζί μετά» δεν γίνονται δεκτά.

 

 

Best of internet