Quantcast
THE STREAM

Μια μέρα μετά το πέρασμα του «γκόμενου» Μητσοτάκη και τα οιστρογόνα δεν έχουν επανέλθει ακόμη στην Κυψέλη

Έξι μήνες θα διαρκέσει ο οίστρος που προκάλεσε ο Κυριάκος στην άγνωστη οπαδό του, φήμες λένε


THE NEWSROOM · 23 Νοεμβρίου 2018

Όλοι έχουμε δικαίωμα στην αγάπη σε αυτή τη ζωή, όμως και σε αυτόν τον πολύ βασικό τομέα, κάποιοι άνθρωποι είναι πιο ίσοι από κάποιους άλλους. Αυτό αποδείχτηκε στην χτεσινή βόλτα του Κυριάκου Μητσοτάκη στον πεζόδρομο της Φωκίωνος Νέγρη στην Κυψέλη. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μάλλον πρέπει να κρατάει φύλλο Excel με τα τυχερά του, αν κρίνουμε από την έκσταση που βίωσε μια περαστική κάτοικος βλέποντας τον.

Η οποία περαστική με το καροτσάκι λογικά δεν έχει συνέλθει ακόμη ξαφνικά από το σοκ. Η συνάντηση ξεκίνησε με το πιο sensual «αγαπητέ μου»που έχουμε ακούσει τα τελευταία χρόνια, συνέχισε με τη γυναίκα να κάνει ένα βήμα πίσω για να χωρέσει ολόκληρο το μεγαλείο του (μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό) στο κάδρο και να επιφωνεί «ΤΙ ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ».

Κι επειδή δεν έφταναν όλα αυτά, η εκστατική οπαδός του Κούλη του ζήτησε να τον βγάλει και φωτογραφία με το μωρό της, λογικά για να έχει καβάτζα να τον καμαρώνει και στο μέλλον. Ταυτόχρονα, ο Κυριάκος μάλλον αισθάνθηκε ότι έχει μείνει πίσω στο τσουνάμι cuteness που πλημμύρισε την Κυψέλη, οπότε δήλωσε «ΤΙ ΚΟΥΚΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ» με την πιο daddy φωνή που μπορεί να διανοηθεί ανθρώπινο ον.

Δείτε το υπέροχο ντοκουμέντο:

Να θυμίσουμε εδώ στο κοινό μας μια άλλη αντίστοιχη έκρηξη οιστρογόνων λίγα χρόνια πριν, τότε για έναν μυστακιοφόρο ακροδεξιό, ο οποίος έγινε πρόσφατα γνωστός στο Πανελλήνιο για την ικανότητά του να κρύβεται σε κάδους. Εδώ η συγκλονιστική μαρτυρία μιας γυναίκας στο Μεσολόγγι για τον άμεμπτο κούκλο θεό Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση:

Το όλο σκηνικό πάντως θα λειτουργούσε ιδανικά ως εισαγωγή σε ταινία ερωτικού περιεχομένου, ενδεχομένως με τον τίτλο «Η μεγάλη της Φωκίωνος Νέγρη».

Best of internet