Quantcast
THE STREAM

Έλλήνων Συνέλευση στη φυλακή θα κάνει για την επόμενη τριετία ο Αρτέμης Σώρρας

Για διασπορά ψευδών ειδήσεων καταδικάστηκε ο Πολέμαρχος από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου


THE NEWSROOM · 21 Νοεμβρίου 2018

Τίμια καμπάνα έφαγε ο Πολέμαρχος Αρτέμης Σώρρας από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, όπως και όλα τα συγκατηγορούμενα μέλη της οργάνωσής του, εκτός από έναν. Η επίμαχη κατηγορία που βάρυνε τον Ελλάνιο ήταν η διασπορά ψευδών ειδήσεων, με τον ίδιο τον Αρτέμη να μην κάνει την τιμή στο δικαστήριο να παρευρεθεί στην εκδίκαση της υπόθεσης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πολέμαρχος καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλακή και 10.000 ευρώ πρόστιμο, ενώ οι υπόλοιποι εισέπραξαν 18 μήνες φυλακής αλλά με αναστολή και πρόστιμο 1000 ευρώ. Το πάθος των Ελλήνων για την απελευθέρωση από τα σύγχρονα δεσμά σκλαβιάς που τους έχει επιβάλλει η Νέα Τάξη Πραγμάτων δε φαίνεται να κοπάζει πάντως, με τους υποστηρικτές του Αρτέμη Σώρρα να σπεύδουν να συγκεντρωθούν έξω από το φαύλο δικαστήριο με την ελληνική σημαία στο χέρι.

Να σημειωθεί πως η υπόθεση είχε ήδη πάρει μια αναβολή τον Δεκέμβριο που πέρασε, όταν ο δικηγόρος ζήτησε αρχικά να ακυρωθεί τελείως το δικαστήριο λόγω δεδικασμένου,  με το αίτημά του να πηγαίνει στον κουβά. Επειδή κάτι τέτοιο σηκώνει αντεπίθεση, αποφάσισε να απαντήσει με μήνυση σε βάρος της προέδρου και της εισαγγελέως με σκοπό να εξαιρεθούν από τη δίκη, το οποίο αίτημα του να απορρίφθηκε κι αυτό παραδόξως.

Μετά από όλα αυτά ζήτησε ξανά αναβολή για την «προφύλαξη της διαδικασίας», καθώς είχε χαλάσει το ζεστό και φιλόξενο κλίμα του δικαστηρίου. Το δικαστήριο τελικά έγινε σήμερα με τα γνωστά αποτελέσματα, ενώ μάρτυρας κατηγορίας ήταν ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου.

Όταν η Έλευση των Ελλήνων θα ξεκινήσει από τις φυλακές θα δείτε τι θα πάθετε.

(πηγή)

 

Best of internet