Quantcast
THE STREAM

Προτομή με τον Κωνσταντίνο Κατσίφα θα φτιάξει γνωστός καμπόσος δήμαρχος του Άργους

Θα ονομάσει και ένα δρόμο γι’αυτόν, μην τον πουν τσιγκούνη


THE NEWSROOM · 15 Νοεμβρίου 2018

Ποτέ δεν περνάει πολύς καιρός μέχρι να εμφανιστεί ξανά στη δημοσιότητα το κινούμενο ακροδεξιό installation που είναι ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, Δημήτρης Καμπόσος. Ο φύλαρχος  της πανέμορφης πόλης της Αργολίδας και πρώην στέλεχος της ΝΔ κέρδισε πριν λίγους μήνες το φως της δημοσιότητας με τις δηλώσεις του για τον εθνοπροδότη Μπουτάρη (τις οποίες απέσυρε αμέσως μετά με την οργανωμένη υποχώρηση – μέθοδο πουτσάκι που δίδαξε ο Πάνος Καμμένος), όμως κάτι τέτοιοι τιτάνες της ελληνικής πολιτικής σκηνής δύσκολα παραμένουν στην αφάνεια για καιρό.

Να θυμίσουμε εδώ πως οι δηλώσεις του Καμπόσου είχαν προς έκπληξη κανενός καταφέρει να εκνευρίσουν καμπόσους ανθρώπους, με αποτέλεσμα τελικά εκτός από δημοσιότητα να κερδίσει και μια διαγραφή δώρο από τον ομολογουμένως αμείλικτο σε τέτοια θέματα Κυριάκο Μητσοτάκη. Η εκπαραθύρωση του Καμπόσου ανακοινώθηκε στο Twitter:

Αυτή τη φορά, ο Δημήτρης Καμπόσος έρχεται να πιάσει το ένδοξο νήμα της πολιτικής γελοιότητας που τόσοι έχουν πιάσει σε αυτό τον τόπο, δίνοντας το όνομα του Κωσταντίνου Κατσίφα σε δρόμο του Άργους και φτιάχνοντας και προτομή με το πρόσωπό του, για μια πραγματική πατριωτική εξτραβαγκάντσα. Όπως αναφέρουν οι μέχρι τώρα πληροφορίες, o κ. Καμπόσος ανακοίνωσε πως πήρε αυτή την πρωτοβουλία επειδή το θλιβερό περιστατικό με τον 35χρονο ομογενή που σκοτώθηκε σε ανταλλαγή πυροβολισμών με την αλβανική αστυνομία «είναι ότι καλύτερο έχει να παρουσιάσει η σύγχρονη ιστορία μας».

Θυμίζουμε πως ήδη έχει δημιουργηθεί ένα σκάνδαλο όταν οι παρόντες βουλευτές στην Ελληνική Βουλή κράτησαν ενός λεπτού σιγή για τον 35χρονο, κόντρα σε κάθε λογική. Ο δήμαρχος Άργους έβγαλε μάλιστα ολόκληρο βίντεο όπου μιλάει για το θέμα:

Αυτός είναι βέβαια ο Ματέο Ρέντσι της Αργολίδας, έτσι ξηγιέται:

 

Best of internet