Quantcast
THE STREAM

Αυτό το νεοναζιστικό videogame που σε αφήνει να σκοτώνεις LGBT και Εβραίους είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ό,τι χρειαζόμασταν

Για να μη βαριούνται στον ελεύθερό τους χρόνο οι απανταχού Κασιδιάρηδες


THE NEWSROOM · 14 Νοεμβρίου 2018

Ορμητικά στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή φαίνεται πως έχουν μπει οι ανά τον κόσμο Νεοναζί. Και επειδή μοντέρνοι καιροί χωρίς videogames δε νοούνται, όπως μπορεί να σας επιβεβαιώσει ο κάθε 14χρονος παίχτης του Minecraft ή του Fortnite, τα νεοναζιστικά παιχνίδια είναι ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός το 2018.

Το τελευταίο από αυτά, με τίτλο Angry Goy II, το οποίο σου δίνει τη δυνατότητα να σκοτώνεις μεταξύ άλλων Εβραίους και άλλες μειονότητες, LGBTQ άτομα και δημοσιογράφους, είναι αυτό που έχει κλέψει την ακροδεξιά παράσταση. Στο παιχνίδι, ο σκοπός του παίχτη είναι να εξολοθρεύσει χιλιάδες από τους παραπάνω εχθρούς, προκειμένου να σώσει τον Πρόεδρα της Αμερικής, που είναι φυσικά ο Τραμπ και τον έχουν απαγάγει “αριστεροί τρομοκράτες”.

Για να γίνει ακόμη πιο ξεκάθαρη η θεματική, σε μία από τις πίστες οι παίχτες γαζώνουν κόσμο μέσα στο gay club “LGBTQ+ Agenda HQ.”, έτσι ώστε να σκάνε αβίαστα τα vibes από την επίθεση στο club Pulse στο Ορλάντο της Φλόριντα τον Ιούνιο του 2016, όπου βρήκαν το θάνατο 49 άνθρωποι, ενώ σε μια άλλη αποστολή μπορεί κανείς να απολαύσει τη σφαγή δημοσιογράφων στα γραφεία του “Fake News Network”.

Για να γίνουν όλα αυτά, οι παίχτες πρέπει να μπουν στο ρόλο του Christopher Cantwell ή του Richard Spencer, δύο famous Aμερικανών ακροδεξιών. Αξίζει να σημειωθεί εδώ πως ο μεν Cantwell, βασικός promoter του παιχνιδιού, κέρδισε κάμποση δημοσιότητα πρόσφατα με τη δημοσιοποίηση ενός video, όπου κλαίει στο ενδεχόμενο να συλληφθεί, ενώ ο Spencer έγινε διάσημος ως ο αποδέκτης ενός μπουκέτου από αντιφασίστα live στον αέρα.

Κάπως έτσι μοιάζει το ξεκάθαρα ουμανιστικό αυτό videogame:

Angry Goy II is a New Ultra-violent Game Against Jews, LGBT, and More

This offensive video game allows players to kill Jews, gay men and others… and is being promoted by neo-Nazis on Gab

Gepostet von Vocativ am Dienstag, 13. November 2018

Να σημειωθεί βέβαια εδώ πως στα εισαγωγικά credits του προκατόχου του παιχνιδιού (το Angry Goy I, το οποίο κυκλοφόρησε πέρσι) υπήρχε και η γεμάτη αγάπη φράση «Υπάρχει μόνο μια λύση… η Τελική Λύση». Στο παιχνίδι προφανώς ο παίχτης έμπαινε στο ρόλο ενός νεοναζί που αποφασίζει να ξεβρωμίσει τον τόπο αφού άκουσε ότι “έξι εκατομμύριαμετανάστες και πρόσφυγες ήρθαν στην Ευρώπη.

Η αλήθεια είναι πως ένα videogame για να παίζει η οικογένεια Μιχαλολιάκου στο σαλόνι της είναι αυτό ακριβώς που είχαμε ανάγκη αυτή τη στιγμή.

(πηγή)

Best of internet