Quantcast
THE STREAM

E-shop για να παραγγέλνεις online το τάμα σου έφτιαξαν ορθόδοξοι εντερπρενέρ

To «Domytama» είναι το ελληνορθόδοξο startup που είχαμε ανάγκη


THE NEWSROOM · 8 Νοεμβρίου 2018

Το ιδανικό application για κάθε χριστιανοταλιμπάν (αυστηρά ορθόδοξο) συγγενή σας έφτιαξαν κάποιοι καλοί άνθρωποι, ειδικά αν λείπει μετανάστης στην Αυστραλία και δε μπορεί να ασκήσει εύκολα τα ελληνορθόδοξα καθήκοντά του, όπως τονίζει και το όνομα του Domytama. Σύμφωνα με το πως συστήνεται το startup, ο σκοπός τους είναι όχι απλά ευγενής, αλλά και χριστιανικά διεθνιστικός:

Βοηθάμε τους Ορθόδοξους Χριστιανούς του κόσμου
στην εκπλήρωση του τάματός τους στην Ελλάδα.

Όπως μπορεί να παρατηρήσει από την ιστοσελίδα τους, οι ορθόδοξοι σταρτάπερς έχουν δημιουργήσει ένα εξαιρετικά φιλικό interface προκειμένου να επιλέξει ο ορθόδοξος χρήστης το τάμα που θα κάνει. Αρχικά επιλέγεις ναό ή μοναστήρι και στη συνέχεια το είδος του τάματος (όπου αναφέρεται το κόστος και φυσικά οι παροχές που έχει ο πελάτης πιστός με τα λεφτά του).

Στο τέλος δίνεις τα στοιχεία σου προκειμένου να καλυφθεί το απαραίτητο κόστος υπηρεσιών, καθώς ο Θεός δεν έχει ανάγκη μεν τα λεφτά σου, αλλά οι εκπρόσωποι των ανά τη Γη franchise του χρειάζονται κάποιο ρευστό για να συνεχίσουν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους.

Eπίσης, αν ο πελάτης δεν βρίσκει το ναό της επιλογής του στον κατάλογο ή δεν καλύπτεται από τα υπάρχοντα τάματα, μπορεί πάντα να επικοινωνήσει με τους ορθόδοξους εντερπρενέρ, οι οποίοι θα τον καθοδηγήσουν. Αξίζει να σημειωθεί εδώ πως οι υπεύθυνοι αυτοπροσδιορίζονται ως εξής:

Η ομάδα do my tama δεν είναι απλώς συγγενείς, φίλοι ή γνωστοί, αλλά «αλλήλων μέλη». Μέλη της Μίας Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας, μέλη του Ορθόδοξου Χριστιανικού κόσμου. Με αυτήν την Αγάπη που δίδαξε ο Χριστός μας, προσευχόμαστε και εμείς μαζί με εσάς για την εκπλήρωση του τάματός σας, όποιο και να είναι αυτό, όπως την θεραπεία μιάς αρρώστιας, ένα επαγγελματικό πρόβλημα ή η επιθυμία μιάς τεκνοποιήσης – εγκυμοσύνης σε οποιαδήποτε εκκλησία, μοναστήρι ή θαυματουργή εικόνα εσείς επιθυμείτε στην ελληνική επικράτεια.

Είναι κρίμα που το συγκεκριμένο e-shop δεν έχει καταφέρει ακόμη να κάνει απευθείας delivery μωρά στα σπίτια των πελατών του, αλλά που θα πάει, θα το καταφέρει κι αυτό.

 

Best of internet