Quantcast
THE STREAM

Εξώδικο για το Nomads από τον Τούρκο που μας χάρισε το Survivor έφαγε ο ΑNT1

Οι παραγωγοί του Survivor για κάποιο λόγο πιστεύουν πως οι ομόλογοί τους στο Nomads τους αντιγράφουν


THE NEWSROOM · 1 Νοεμβρίου 2018

Εξώδικο για το “NOMADS” φαίνεται πως έφαγε ο ΑΝΤ1 από την Acun Media, την εταιρεία που έκανε την παραγωγή του Survivor και η οποία μας έχει χαρίσει επίσης τα αριστουργήματα που λέγονται Ελλάδα Έχεις Ταλέντο, My Style Rocks και Power Of Love. Η αιτία του εξώδικου είναι το “NOMADS”, το νέο ριάλιτι του ΑΝΤ1, για το οποίο η Acun Media για κάποιο ανεξήγητο λόγο υποστηρίζει πως αντιγράφει το Survivor.

Πιο συγκεκριμένα, το εξώδικο που έφτασε στο Μαρούσι αναφέρει τα εξής σημεία τριβής: Τις ομάδες, τα χρώματα των παιχτών, το πως γίνεται η ψηφοφορία, τις πίστες των αγωνισμάτων και το που μένουν οι παίκτες (οι επιλογές είναι καλύβα και βίλα). Η λίστα των αδύναμων επιχειρημάτων πλαισιώνεται με την επιλογή που έγινε στο κοντρόλ του “NOMADS” να γίνουν δύο οι ομάδες από τις τρεις που ήταν πέρσι.

Ακόμη, σημειώνεται πως παρότι η διεθνής βερσιόν του “NOMADS” (αυτής της οποίας τα δικαιώματα έχει το κανάλι του Αμαρουσίου) έχει στον κανονισμό τρεις χώρους διαμονής (καλύβα – χωριό με ντόπιους – βίλα) και άλλη κατανομή των ομάδων στα αγωνίσματα, και τα δύο αυτά χαρακτηριστικά άλλαξαν για να γίνει το “NOMADS” λίγο πιο ελλήνικο. Τέλος, αξίζει να προστεθεί εδώ, πως στο Nomads θα πάνε μέχρι και 8 πρώην παίχτες του “Survivor” (μεταξύ των οποίων οι Στέλιος Χανταμπάκης, Ορέστης Τσανγκ και Γιάννης Σπαλιάρας), επειδή προφανώς κατάφεραν να αντιληφθούν την ανωτερότητα του νέου παιχνιδιού από το παλιό.

Εμείς πάντως δεν βλέπουμε κάποιο πρόβλημα σε όλο αυτό, είναι κρίμα που λείπει η τηλεοπτική ευγενής άμιλλα.

(πηγή)

Best of internet