Quantcast
THE STREAM

Αυτό το ταβερνόξυλο πάνω από το μπιλιάρδο σε αγγλική παμπ θα ντρόπιαζε και το Γαρδέλη

Η κάμερα του καταστήματος κατέγραψε ένα υπερθέαμα που κάθε σαλούν της Άγριας Δύσης θα χαιρόταν να φιλοξενήσει


THE NEWSROOM · 1 Νοεμβρίου 2018

Η αλήθεια είναι πως ένας καυγάς πάνω από το μπιλιάρδο σε μια παμπ στην ήσυχη πόλη Τρινγκ (κλασσική περιοχή της Αγγλίας που γνώριζαν μόνο οι φανατικοί του στοιχήματος) του ΧΕΡΝΤΦΟΡΝΤΣΑΪΡ της Αγγλίας ακούγεται από την αρχή πολλά υποσχόμενος, αλλά το 100% αγγλικό βρωμόξυλο που έπεσε στην παμπ την Κυριακή 28 Οκτωβρίου θα άφηνε ικανοποιημένο ακόμη και τον πιο απαιτητικό φίλο των ταινιών του Σταμάτη Γαρδέλη. Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 8 το βράδυ, όταν μια παρέα άρχισε να τσακώνεται φραστικά με μια άλλη, με τα αίτια της σύρραξης να σχετίζονται με το πατροπαράδοτο “ποιανού είναι η σειρά να παίξει“.

Κι επειδή όπως καταλαβαίνετε στην Αγγλία ο κόσμος κάποια μακρινή σχέση έχει με την κατανάλωση αλκοόλ, το ένα έφερε το άλλο και όταν έπεσαν τα πρώτα μπουκέτα, η αψιμαχία μετατράπηκε σε κανονική συμπλοκή. Στη μάχη που ακολούθησε όλοι οι συμμετέχοντες έδειξαν μαχητικότητα και φυσικά συμμετείχαν και οι γυναίκες, δείχνοντας ότι όταν κάποια ή κάποιος μπαίνει σε αγγλική παμπ, θα αφήσει όλα τα στοιχεία της προσωπικότητάς του πίσω στην είσοδο.

Παρότι όλοι ήταν εξαίρετοι, το παράσημο μάλλον αξίζει ο ήρωας που συνεχίζει να ρίχνει κροσέ στα τυφλά, παρότι του έχουν μόλις κοπανήσει το κεφάλι στο μπιλιάρδο, ενώ εκεί που το θέαμα ήταν ήδη υψηλού επιπέδου, δύο άντρες αποφασίσουν να το κάνουν τη φάση τελείως σαλούν με τη χρήση καρεκλών. Η μία από αυτές τελικά καταλήγει πάνω στο τραπέζι, ενώ το βραβείο απονεοημένου διαβήματος πάει στη γυναίκα που προσπάθησε να χωρίσει τους μονομάχους, μόνο για να φάει και η ίδια ένα ντιρέκτ στο πρόσωπο. Η γυναίκα δεν δείλιασε όμως και έδειξε την κλάση της, μπαίνοντας αμέσως μετά και η ίδια στον καυγά.

Δείτε το υπερθέαμα:

Τελικά όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, όλοι οι συμμετέχοντες αποχώρησαν ικανοποιημένοι από το χώρο. Ο εκπρόσωπός της δήλωσε επίσης πως οι αστυνομικοί ερευνούν το περιστατικό.

Όλοι το ξέρουν πάντως πως ο αθλητισμός ενώνει τους ανθρώπους.

(πηγή)

Best of internet