Quantcast
THE STREAM

H τυχερή γειτονιά του Ζωγράφου θα έχει υποψήφιο από το Power Of Love στις δημοτικές εκλογές

Το ριάλιτι του ΣΚΑΪ ταΐζει ωμό ταλέντο ολόκληρη την κοινωνία


THE NEWSROOM · 1 Νοεμβρίου 2018

Αγάπη σε όλη την κοινωνία και τους θεσμούς της φαίνεται πως μοιράζει το Power of Love. Λίγες μέρες μετά το χιτάκι «Θέλω να γίνω το κομοδίνο, τα δημητριακά, το μοιρογνωμόνιο, το μπαουλοντίβανο, τα πάντα σου» με το οποίο η Αθηνά έκανε δυναμική είσοδο στο πολύπαθο δοξασμένο στερέωμα του ελληνικού τραγουδιού, ένας άλλος παίχτης του ερωτικού ριάλιτι ετοιμάζεται να πάρει τη μεταγραφή για έναν λιγότερο καλλιτεχνικό, πλην όμως εξίσου δοξασμένο χώρο: αυτόν της πολιτικής.

Πιο συγκεκριμένα, είναι ο γίγαντας Σωκράτης Ελ Γκαμαλί (για να είμαστε ειλικρινείς δε θυμόμαστε ποιος είναι αυτός, αλλά θα ήταν σίγουρα γίγαντας) αυτός που ετοιμάζεται να ασκήσει το συνταγματικό δικαίωμα του εκλέγεσθαι στις δημοτικές εκλογές του 2019. Το σχήμα με το οποίο θα ενώσει τις δυνάμεις του ο παίχτης του ριάλιτι του ΣΚΑΪ είναι η παράταξη «Πολίτες σε δράση», η οποία δραστηριοποιείται στην ευλογημένη γειτονιά του Δήμου Ζωγράφου.

O Σωκράτης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στο λαό μέσω του βήματος που λέγεται Instagram:

«Φίλοι μου αγαπημένοι , είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω την οριστικοποίηση της συμμετοχής μου στο ψηφοδέλτιο της παράταξης ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ για τον δήμο Ζωγράφου !! Ο λόγος της απόφασης μου αυτής είναι η αγάπη μου για τον δήμο αυτόν που μεγάλωσα και διαμένω , η αγάπη και ο σεβασμός για τους συνανθρώπους μου , το σχέδιο της παράταξης αλλά και η αποστασιοποίηση της από κομματικές κατευθύνσεις !! #Με ειλικρίνεια και διαφάνεια»

View this post on Instagram

Φίλοι μου αγαπημένοι , είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω την οριστικοποίηση της συμμετοχής μου στο ψηφοδέλτιο της παράταξης “ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ” για τον δήμο Ζωγραφου !! Ο λόγος της απόφασης μου αυτής είναι η αγάπη μου για τον δήμο αυτόν που μεγάλωσα και διαμένω , η αγάπη και ο σεβασμός για τους συνανθρώπους μου , το σχέδιο της παράταξης αλλά και η αποστασιοποίηση της από κομματικές κατεύθυνσεις !! #Με ειλικρίνεια και διαφάνεια💪

A post shared by Sokratis_El (Official) (@sokratis_el_) on

Best of internet