Quantcast
THE STREAM

Αστυνομικό τμήμα στην Αγγλία καταζητεί ληστή σωσία του Ρος Γκέλερ, τα σχόλια σηκώνουν spin-off

Μάλλον μια χαρούμενη οικογενειακή ζωή με τη Ρέιτσελ δεν ήταν γραφτή για τον Ρος


THE NEWSROOM · 24 Οκτωβρίου 2018

Άδοξο τέλος φαίνεται πως είχε η οικογενειακή ζωή του Ρος Γκέλερ με τη Ρέιτσελ Γκριν και το παιδάκι τους, αν κρίνουμε από αυτή τη φωτογραφία που δημοσίευσε το αστυνομικό τμήμα της πόλης Blackpool στην βορειοδυτική Αγγλία. Η αστυνομία της πόλης έδωσε στη δημοσιότητα μια εικόνα που προέρχεται από κάμερα ασφαλείας και αφορά μια ληστεία σε τοπικό εστιατόριο, με βάση την οποία όμως μπορούμε να συμπεράνουμε με ασφάλεια ότι το συγκεκριμένο spin-off του Friends θα είναι κυριολεκτικά θλιβερό, αν και όχι τόσο όσο εκείνο με τον Τζόι.

Πιο συγκεκριμένα, ο άντρας της φωτογραφίας με τις (κλεμμένες λογικά) μπύρες στο χέρι παρουσιάζει μια εκπληκτική ομοιότητα με τον ηθοποιό που ταυτίστηκε με τον Ρος από το FriendsDavid Schwimmer. Αν δεν μας πιστεύετε, μπορείτε να το δείτε και μόνοι σας:

Do you recognise this man? We want to speak to him in relation to a theft at a Blackpool restaurant on the 20th…

Gepostet von Blackpool Police am Dienstag, 23. Oktober 2018

Όπως καταλαβαίνετε το facebook post του αστυνομικού τμήματος έγινε ένα αδιανόητο viral, έχοντας πιάσει πάνω από 100000 σχόλια και σχεδόν 70000 share τη στιγμή που γράφoνταν αυτές οι γραμμές. Όπως καταλαβαίνετε, η περίσταση ήταν ιδανική ώστε οι οπαδοί του Friends στο Facebook να:

Σπαμάρουν το ποστ με αναφορές στο Friends

Πολλές αναφορές στο Friends

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟ FRIENDS

Η επική κατάληξη είναι ένα ψύχραιμο σχόλιο του αστυνομικού τμήματος, όπου οι αστυνομικοί του Blackpool τονίζουν πως δυστυχώς θα πρέπει να απογοητεύσουν τους οπαδούς του, καθώς μετά από έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο David Schwimmer ήταν στις ΗΠΑ εκείνη την ημερομηνία:

Ελπίζουμε να προχωρήσει γρήγορα αυτό το concept για spin-off πάντως, το potential που έχει τείνει στο άπειρο.

Best of internet