Quantcast
THE STREAM

Ο Καναδάς νομιμοποιεί τη φούντα και οι καπνοί των πανηγυρισμών ντροπιάζουν ηφαίστειο

Τα σκηνικά από την πρώτη μέρα νόμιμης φούντας στον Καναδά θυμίζουν Πρωτοχρονιά στο πιο χαρούμενο


THE NEWSROOM · 19 Οκτωβρίου 2018

Ηγέτης του ελεύθερου κόσμου σε ό,τι αφορά την κάνναβη είναι από χτες ο Καναδάς, αγαπητές φίλες και φίλοι. Η χώρα του χόκεϊ και των ταράνδων νομιμοποίησε χτες το γνωστό είδος χόρτου μετά από 100 χρόνια απαγόρευσης και ο κόσμος σηκώθηκε από καναπέδες, κρεβάτια και ντιβάνια για να το γιορτάσει, ενώ οι ουρές που σχηματίστηκαν μπροστά από τα 111 καταστήματα που ξεκίνησαν να μοιράζουν στον κόσμο τη θεία κοινωνία θύμιζαν διαδήλωση.

Το concept πίσω από την καμπάνια που έτρεξε η κυβέρνηση Τρουντό για να περάσει η νομιμοποίηση ήταν πως το ελεύθερο και νόμιμο χόρτο θα είναι το καλύτερο όπλο απέναντι στην παράνομη διακίνηση και τα καρτέλ ναρκωτικών. Όπως και να’χει, υπάρχουν ακόμη πολλοί που διαφωνούν με τη απόφαση αυτή, με αποτέλεσμα η αστυνομία του Τορόντο να πρέπει να θυμίσει στους αντίστοιχους αγανακτισμένους πολίτες ότι η κλήση στην αστυνομία για καταγγελία καπνίσματος φούντας, δεν είναι πια διαθέσιμη.

Αξίζει να θυμίσουμε εδώ πέρα το ποιοι είχαν πέσει μέσα για τη νομιμοποίηση της μαριχουάνας στον Καναδά πολλά χρόνια πριν. Οι αγαπημένοι μας Simpsons πήγαν ταμείο πολλά χρόνια πριν, το μακρινό 2005 στο επεισόδιο Midnight Rx, όταν η καναδέζικη εκδοχή του Ned πρόσφερε ένα νόμιμο τσιγάρο στην αυθεντική βερσιόν του Ned:

Η χτεσινή μέρα πάντως, ανήκε στους χιλιάδες (και με το νόμο μαζί τους πλέον) οπαδούς της κάνναβης:

Είχε φρέσκες ιδέες για τα εθνικά σύμβολα της χώρας

Το πρώτο ίσως νέφος από φούντα στον κόσμο

Κέφι για όλες τις ηλικίες

Περισσότερες κάμερες από πιθανή επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στα Εξάρχεια

Απαράμιλλο στυλ

Ένα τσαμπί παπάδες σε ανθρώπινο μέγεθος για ντισκομπάλα

Αγκαλιές τύπου επιστροφή φαντάρων από το Βιετνάμ

Εννοείται κοπή κορδέλας με κάτι που μοιάζει με εργαλείο κήπου

 Μεγαλύτερες ουρές κι από την Τήνο το Δεκαπενταύγουστο

Μπουριά σε μέγεθος μπαζούκα

 

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι εορτασμοί έγιναν με φούντα από τη μαύρη αγορά, καθώς τα νόμιμα καταστήματα δεν πρόλαβαν να καλύψουν τη ζήτηση. Όχι ότι αυτό φάνηκε να ανησυχεί τους παρευρισκόμενους. Mέχρι και νέο εθνικό ύμνο έχουν φτιάξει:

Έχουν ήδη πιάσει έβδομο ουρανό και πάνε ολοταχώς για όγδοο.

(πηγή)

Best of internet