Quantcast
THE STREAM

Οδηγός στην Κίνα παίζει μπιλιάρδο με το αμάξι στο ξεπαρκάρισμα, πετυχαίνει όλα τα διπλανά αυτοκίνητα

Κάμερα σε υπόγειο πάρκινγκ της Κίνας κατέγραψε ολόκληρη την Οδύσσεια του ξεπαρκαρίσματος


THE NEWSROOM · 18 Οκτωβρίου 2018

Δωρεάν πόνο σε όλα τα παρευρισκόμενα αυτοκίνητα μοίρασε μια γενναιόδωρη οδηγός με το όχημα της σε ένα υπόγειο πάρκινγκ της πόλης Χανγκζού της Κίνας. Κι επειδή όταν παίζεις GTA στην πραγματική ζωή δε χωράνε τσιγγουνιές, τα εν λόγω αυτοκίνητα δεν ήταν το Φίατ Πάντα του παππού σας, αλλά μια Μαζεράτι, μια BMW, και ένα Άουντι, έτσι για τη φάση.

Το όλο σόου καταγράφηκε σε όλο του το μεγαλείο από μια κάμερα κλειστού κυκλώματος στις 16 Οκτωβρίου. Μετά από μια σκληρή πάλη με το τιμόνι και τις ταχύτητες, η οδηγός του οχήματος έφυγε τελικά από το χώρο, αφού όμως είχε πρώτα τρακάρει κυριολεκτικά ότι βρέθηκε μπροστά της (και πίσω της). Η Οδύσσεια της οδηγού, η οποία βρίσκεται πίσω από το τιμόνι ενός κινέζικου αυτοκινήτου μάρκας Roewe, ξεκίνησε όταν προσπάθησε να ξεπαρκάρει από τη θέση της δίπλα σε μια μπλε Μαζεράτι.
Τα πράγματα από εκεί και πέρα ξεκίνησαν άσχημα και τελείωσαν ακόμη χειρότερα, με την οδηγό να βρίσκει από εδώ κι από εκεί καθώς προσπαθεί να υπολογίσει ακριβώς τη γωνία με την οποία πρέπει να ξεπαρκάρει. Αν δεν είστε ο ιδιοκτήτης κάποιου από τα τρία αυτοκίνητα, είμαστε σίγουροι πως θα βρείτε το footage της όλης προσπάθειας να είναι το ίδιο καλό με ντοκιμαντέρ του BBC για την άγρια ζωή.


Δείτε το βίντεο:

Σίγουρα πάντως μπορεί να χρησιμέψει σε κάποιο εκπαιδευτικό σεμινάριο για το ξεπαρκάρισμα. Κάπως όπως αυτό δηλαδή:

 

Best of internet