Quantcast
THE STREAM

Μετά το Αγρίνιο και στην Ξάνθη εμφανίστηκε ένα χιλιόμετρο ιστού αράχνης

Μετά το Αιτωλικό Αιτωλοακαρνανίας, η προέλαση των αραχνών συνεχίστηκε στη λίμνη Βιστωνίδα


THE NEWSROOM · 18 Οκτωβρίου 2018

Κανονικά φαίνεται πως προχωράει το σχέδιο προσάρτησης της Ελλάδας από τους εξωγήινους αραχνοειδείς overlords μας. Μετά το πρώτο στάδιο της εισβολής, το οποίο πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Αιτωλικό Αιτωλοακαρνανίας πριν ένα περίπου μήνα, η κατάκτηση της επικράτειας του ανθρώπινου είδους στη χώρα συνεχίζεται στη λίμνη Βιστωνίδα της Ξάνθης.

Μάλιστα οι ακούραστες αράχνες φαίνεται ξεπέρασαν τον εαυτό τους με το νέο πέπλο που έστησαν, καθώς σύμφωνα με το τοπικό μέσο xanthinews ο νέος γιγαϊστός καλύπτει όχι 300, αλλά 1000 μέτρα βλάστησης. Το δε ακριβές σημείο της επίθεσης των αραχνών τυχαίνει να είναι η ακτή της λίμνης μπροστά από το Μετόχι της Μονής Βατοπεδίου στο Πόρτο Λάγος κοντά στην Ξάνθη. Καθώς μάλιστα οι αράχνες έχουν ξεκινήσει να καλύπτουν και εκκλησάκια εκτός από δέντρα και βλάστηση, μπορούμε με βεβαιότητα να συμπεράνουμε πως πρόκειται για την επίσημη κήρυξη ενός ανελέητου, ολοκληρωτικού πολέμου ενάντια στο ελληνορθόδοξο έθνος μας.

Δείτε το βίντεο:

Μέχρι στιγμής, καμία δήλωση δεν έχει γίνει από τις Αρχές, ούτε υπάρχουν πληροφορίες για κάποια απόπειρα επικοινωνίας από την πλευρά των αραχνοειδών που σύντομα θα κυριαρχήσουν πάνω μας, πράγμα που επιβεβαιώνει τις γενοκτονικές προθέσεις τους. Η μάχη για την σωτηρία του ανθρώπινου είδους φαίνεται έχει ήδη ξεκινήσει, αλλά δυστυχώς η ανθρώπινη πλευρά έχει πιαστεί απροετοίμαστη.

Ποτέ δεν περιμέναμε ότι το πραγματικό Σύμπλεγμα της Αράχνης θα μοιάζει τόσο απειλητικό.

Best of internet