Quantcast
THE STREAM

Ο Σάκης Ρουβάς κάνει τον πλανόδιο «ναμαγαπάς» στο Παρίσι, παίζει τραγούδι κάποιου Έλβις

Μάλλον ξέμεινε από φράγκα στην Πόλη του Φωτός ο εθνικός μας σταρ


THE NEWSROOM · 17 Οκτωβρίου 2018

Κάπως μπορεί και προλαβαίνει τα πάντα από ό,τι φαίνεται ο Σάκης Ρουβάς. Ανάμεσα στις audition του The Voice, τα τέσσερα παιδιά τους και τις φωτογραφήσεις με αγροτικά, ο εθνικός μας σταρ (και όχι ο Εθνικός μας Σταρ) κατάφερε να βρει χρόνο τις προηγούμενες μέρες για να πάει μια βόλτα ως το Παρίσι με την Κάτια Ζυγούλη.

View this post on Instagram

When in Paris 🇫🇷#doortraits

A post shared by Sakis Rouvas (@sakisrouvas) on

Ο Σάκης δεν παρέλειψε να μας κάνει και μίνι ξενάγηση για το που πήγε και τι έκανε στο Παρίσι με την Κάτια Ζυγούλη. Λογικό, καθώς είναι το Παρίσι της Γαλλίας και όχι ξέρωγω η Κρύα Βρύση Ευβοίας που δυστυχώς θα πάμε εμείς για ολιγοήμερη απόδραση:

Anyway, άλλο ήταν το highlight της επίσκεψης του Σάκη στην πόλη του Φωτός. Εκεί που έκοβε λοιπόν τις βόλτες του μεταξύ Λούβρου και Πύργου του Άιφελ, ο εθνικός μας σταρ αποφάσισε να πάρει την κιθάρα και να παίξει Έλβις Πρίσλεϊ στον κόσμο, κομπλέ με τη θήκη της κιθάρας στημένη κάτω μήπως και μαζευτεί κανένα κέρμα.

Δείτε τον:

Η αλήθεια είναι πως στο (εξαιρετικά σύντομο) βίντεο δεν βλέπουμε κανέναν τρομερό ενθουσιασμό από τους παρευρισκόμενους για τον τζάμπα Σάκη, αλλά θα μάθουν κάποια στιγμή να σέβονται. Να θυμίσουμε εδώ πως ο Σάκης Ρουβάς έχει χρόνια τώρα καλλιτεχνικές παρτίδες με το Παρίσι, καθώς έκανε τη φωνή (και τα τραγούδια, προφανώς) του Κουασιμόδου (!) στην Παναγία των Παρισίων της Disney:

Όπως και να’χει, το βασικό ζήτημα είναι ότι η εξαγωγή ελληνικού πολιτισμού προς το εξωτερικό συνεχίζεται ακάθεκτη.

Best of internet