Quantcast
THE STREAM

Τροχαίο μέσα στο στούντιο παραλίγο να ζήσουν σε πρωινάδικο του ΑΝΤ1

Αντιμέτωπο με το τρακάρισμα βρέθηκε το επίλεκτο crew της Φαίης Σκορδά


THE NEWSROOM · 11 Οκτωβρίου 2018

Παραλίγο γλίτωσαν το τροχαίο δυστύχημα οι συντελεστές της εκπομπής Πρωινό του ΑΝΤ1 το πρωί της Πέμπτης 11/10. Σε περίπτωση που απορείτε για το πως μπορεί να τρακάρει κάποιος με αυτοκίνητο μέσα σε στούντιο, πρέπει να θυμηθείτε καταρχάς ότι όταν ο άνθρωπος ψάχνεται πάρα πολύ κάτι, τότε όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να το αποκτήσει.

Εκεί λοιπόν που η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά παρουσίαζε αμέριμνη τα αμέτρητα πλεονεκτήματα του ηλεκτρικού αυτοκινήτου που βρισκόταν στο πλατό, παρότρυνε τον  Άρη Καβατζίκη (για τον οποίο υπάρχει η μικρολεπτομέρεια ότι δεν οδηγεί) να μπει στο αυτοκίνητο. Φυσική συνέπεια των χειρισμών αυτών ήταν κάποια στιγμή ο δημοσιογράφος και να πατήσει το γκάζι και κατά συνέπεια να ξεκινήσει το αυτοκίνητο, το οποίο τελικά ευτυχώς φρέναρε πριν το σταματήσει με φυσικό τρόπο κάποιος από τους παρευρισκόμενους.

Δείτε το βίντεο:

Τελικά το crew κατάφερε να αντιμετωπίσει την κατάσταση με την πατροπαράδοτη λύση, που είναι το διάλειμμα για διαφημίσεις. Εκεί υπήρξε και το δεύτερο highlight της όλης φάσης, καθώς τα μικρόφωνα παρέμειναν ανοιχτά, με αποτέλεσμα να ακουστεί ο Δημήτρης Ουγγαρέζος να λέει «Ξεκόλλα ρε! Μην του λες μαλακίες».

Δεν είναι η πρώτη φορά που πάει να συμβεί κάτι τέτοιο. Ας μην ξεχάσουμε τη θρυλική τούμπα με το παπί που φουλάρει με νερό αντί για βενζίνη:

Ή την λιγότερο θρυλική, αλλά εξίσου θεαματική πτώση της Ντορέττας Παπαδημητρίου με αυτό το κάτι σαν Segway:

Συμβαίνουν αυτά.

Best of internet