Quantcast
THE STREAM

Αληθινός ήταν ο μικρός Μπάγεβιτς μέσα στη σαλάτα, λέει η ΑΒ Βασιλόπουλος

Η προσφορά της βδομάδας είναι: στη μία συσκευασμένη σαλάτα, έχετε δώρο ένα βάτραχο


THE NEWSROOM · 10 Οκτωβρίου 2018

Το θέμα της ημέρας έγινε χτες αυτός ο μικρός Ντούσαν Μπάγεβιτς τον οποίο κάποιος εντόπισε ολοζώντανο  μέσα σε μια συσκευασμένη σαλάτα του ΑΒ Βασιλόπουλου, ακριβώς μέσα σε ένα υποκατάστημα της γνωστής αλυσίδας μάλιστα. Θυμίζουμε την υπέροχη φωτογραφία που έκανε το γύρο των social media:

Ή σε αυτή την πιο αθλητική εκδοχή:

Δεν υιοθετούμε

Gepostet von Abaluben am Mittwoch, 10. Oktober 2018

Όχι άδικα, πολύ κόσμος ζορίστηκε να πιστέψει πως αυτό το πράγμα συνέβη στ’αλήθεια και δεν είναι photoshop ή έστω φάρσα. Στο κάτω κάτω, πολλές μούφες έχουν δει τα μάτια μας. Κι όμως, η ίδια η ΑΒ Βασιλόπουλος τελικά επιβεβαίωσε πως όντως ένας μικρός βάτραχος κατάφερε να φτάσει ζωντανός μέχρι τα ράφια του σουπερμάρκετ, ένα ταξίδι που σίγουρα θα έχει να αφηγείται στα άλλα βατράχια στο καφενείο για όλη του τη ζωή σε περίπτωση που επιβιώσει από όλο αυτό.

Αυτό ήταν ένα πρώτο σχόλιο της εταιρείας στο Facebook (το οποίο αργότερα διαγράφηκε):

Ενώ στη συνέχεια η εταιρεία κοινοποίησε ένα κανονικό δελτίο τύπου στην ιστοσελίδα της. Αυτή ήταν η ανακοίνωση της ΑΒ Βασιλόπουλος:

Το θέμα που αφορά τη σαλάτα ΑΒ μέσα στην οποία βρέθηκε ζωντανό βατραχάκι, είναι ένα γεγονός που μας προκάλεσε ιδιαίτερη έκπληξη, κυρίως λόγω της πιστοποιημένης παραγωγικής διαδικασίας, αλλά και των αυστηρών ποιοτικών ελέγχων που ακολουθούνται.

Από τη στιγμή που ενημερωθήκαμε είμαστε σε συνεχή επαφή με τον προμηθευτή μας, ο οποίος διερευνά το θέμα από την πλευρά του και έχει προχωρήσει ήδη στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να διασφαλιστεί πλήρως ότι δε θα υπάρξει αντίστοιχο περιστατικό στο μέλλον.

Όχι ότι είναι κακό να κερδίζει κανείς τόσο εύκολα δωρεάν πρωτεΐνες με τη σαλάτα του.

Best of internet