Quantcast
THE STREAM

Κέρκυρα: Δεύτερο χωρίς λόγο ξυλοδαρμό κατοίκου από αστυνομικούς πέτυχε η ΕΛ.ΑΣ. σε δέκα μέρες

Λογικά στην Αστυνομία δεν αρέσει η φάτσα ολόκληρου του νησιού


THE NEWSROOM · 10 Οκτωβρίου 2018

Ειδική προτίμηση φαίνεται πως έχουν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της Λευκίμμης Κέρκυρας. Μια βδομάδα περίπου μετά τον εν ψυχρώ ξυλοδαρμό ενός 23χρονου ΜΑΤατζήδες, ένας άλλος κάτοικος της Λευκίμμης καταγγέλει χωρίς λόγο στοχοποίηση και βίαιη επίθεση από αστυνομικό, στον οποίο έχει κάνει μήνυση.

Το στόρι έχει ως εξής: Ο Κώστας Ασπιώτης, κάτοικος Σπαρτερών (Ένα κοντινό στη Λευκίμμη χωριό), βρισκόταν στον περιφερειακό της Λευκίμμης το βράδυ της Τρίτης 09/10 όταν δέχτηκε επίθεση από αστυνομικό, χωρίς μάλιστα να έχει μεσολαβήσει κάποιος διαπληκτισμός ή έστω κάποια συζήτηση, όπως κατήγγειλε το θύμα στο τοπικό κανάλι Start και την εκπομπή «Υπάρχει Θέμα». Ο αστυνομικός χτύπησε τον κ. Ασπιώτη επανειλημμένα στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να σπάσουν τα γυαλιά του και να μεταφερθεί τελικά αιμόφυρτος στο Κέντρο Υγείας Λευκίμμης.

Το θύμα δεν το άφησε όμως να περάσει έτσι και προχώρησε σε μήνυση στον αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ., με αστυνομικούς να μεταβαίνουν στο Κέντρο Υγείας για να του πάρουν κατάθεση. Το θύμα στη συνέχεια διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας για την περαιτέρω νοσηλεία του, ενώ την υπόθεση του αστυνομικού ερευνά η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ιονίων Νήσων.

Ο Κώστας Ασπιώτης

Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι αφού η μήνυση κατατέθηκε, η προβλεπόμενη διαδικασία είναι το αυτόφωρο. Κατά συνέπεια λοιπόν ο αστυνομικός έχει συλληφθεί, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το τοπικό μέσο Start Media, ενώ για την όλη υπόθεση έχει ενημερωθεί και εισαγγελέας. Δείτε το βίντεο:

Με τόσο σκληρούς καριόληδες

Best of internet