Quantcast
THE STREAM

Οδηγός γίνεται μπαούλο από ξύδια, μπουκάρει στη Βουλή με το αμάξι για να ξεφύγει από την ΕΛ.ΑΣ.

The Fast and The Furious: Αττική Οδός


THE NEWSROOM · 8 Οκτωβρίου 2018

Αυτή τη φράση που λέει ότι καμιά σπουδαία βραδιά δεν ξεκίνησε με μπύρα, όλοι την ξέρετε. Σε αυτό το (πεντ)απόσταγμα αλήθειας που συνέταξε η λαϊκή σοφία, μπορεί να προστεθεί και ένα νέο ρητό: Ότι καμία σπουδαία βραδιά δεν τελείωσε με το να μπεις απλά στο σπίτι σου. Το ιδανικό παράδειγμα για τη νέα αυτή ρήση είναι ένα χτεσινό περιστατικό, όπου ένας σουρωμένος οδηγός κατάφερε να εισβάλλει στη Βουλή στην προσπάθεια του να ξεφύγει από καταδίωξη αστυνομικών.

Όπως αναφέρουν οι μέχρι τώρα πληροφορίες, η ελληνική εκδοχή του Speed ξεκίνησε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στις 00:45 στην Αττική Οδό, όταν οι υπάλληλοι του αυτοκινητόδρομου πληροφόρησαν την Τροχαία πως ένας οδηγός έχει γίνει στουπί, έχει σταματήσει στα διόδια και κάνει μανούρες. Όταν η Αστυνομία έφτασε εκεί, ο μπεκρής λογικά ότι ένας ένδοξος θάνατος είναι προτιμότερος από την ταπεινωτική σύλληψη, οπότε πάτησε γκάζι και βγήκε στην Κηφισίας, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει το κυνηγητό. Να σημειωθεί ότι το εργαλείο του δράστη ήταν ένα άσπρο Fiat Panda (!), αυτή είναι η κοντινότερη σε κουτί παπουτσιών εκδοχή αυτοκινήτου.

Παρότι η καταδίωξη κράτησε αρκετή ώρα, τελικά διακόπηκε άδοξα στη διασταύρωση Βασιλίσσης Σοφίας με τη Ριζάρη, όπου ο 59χρονος επίδοξος ραλίστας έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Επειδή όμως η φυσική αρνείται να συνεργαστεί με την ΕΛ.ΑΣ., το όχημα συνέχισε ατάραχο την πορεία του, έπεσε πάνω στα κολονάκια και τελικά κατέληξε στην αυλή της Βουλής. Μόνο εκεί κατάφεραν οι αστυνομικοί να συλλάβουν τον οδηγό, ο οποίος οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Συντάγματος και αναμένεται να περάσει σήμερα από εισαγγελέα για να του ασκηθούν διώξεις.

Οι πληροφορίες για το αν έκανε DAB κατά την είσοδό του στη Βουλή δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

(πηγή)

 

Best of internet