Quantcast
THE STREAM

Θύμα ξυλοδαρμού μέσα στο ίδιο το ξενοδοχείο που δούλευε έπεσε 17χρονος στο Ηράκλειο

Στέλεχος και υπάλληλος του ξενοδοχείου τον χτύπησαν τόσο πολύ που χρειάστηκε τετράωρο χειρουργείο


THE NEWSROOM · 5 Οκτωβρίου 2018

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ένας 17χρονος στην Κρήτη, με τον τόπο της επίθεσης να είναι μάλιστα το ξενοδοχείο που ο ανήλικος δούλεψε για καλοκαιρινή σεζόν. Ο ξυλοδαρμός ήταν τόσο άγριος, που χρειάστηκε τετράωρο χειρουργείο για να συνέλθει από τα πολλαπλά τραύματα που του προκλήθηκαν στο κεφάλι και τα γεννητικά όργανα .

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην ΕΡΤ Ηρακλείου ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, Στέλιος Βοργιάς, το όλο επεισόδιο ξεκίνησε στην πισίνα του ξενοδοχείου όταν ο 17χρονος είχε μόλις γυρίσει από τζόκινγκ. Η σύμβασή του με το ξενοδοχείο είχε λήξει αλλά ο 17χρονος είχε ζητήσει να μείνει στο ξενοδοχείο άλλες δύο μέρες ως φιλοξενούμενος και το αίτημά του είχε γίνει δεκτό. Καθώς λοιπόν επέστρεφε στην ξενοδοχειακή μονάδα, πέτυχε ένα στέλεχος του ξενοδοχείου να τρώει και να πίνει στην πισίνα μαζί με έναν άλλο υπάλληλο.

Οι δύο άντρες κάλεσαν τον ανήλικο να πιει μια μπύρα μαζί τους, με αυτόν να αρνείται λόγω του ότι δεν πίνει αλκοόλ. Αυτό φάνηκε να μην αρέσει στους δύο άντρες, οι οποίοι μέσα σε ούτε ένα λεπτό άρχισαν να τον βρίζουν και να του πετούν κουτάκια μπύρας. Ο 17χρονος προσπάθησε τότε να κρυφτεί στο δωμάτιό του, αλλά οι δύο άντρες τον ακολούθησαν και τελικά μπήκαν μέσα στο δωμάτιο μαζί με τον αδελφό του στελέχους του ξενοδοχείου και τον έβγαλαν έξω.

Τότε ξεκίνησε ένα πραγματικό βασανιστήριο, το οποίο θυμίζει έντονα την περίπτωση του Βαγγέλη Γιακουμάκη: Οι τρεις άντρες τον ξυλοκόπησαν άγρια για πολλή ώρα, χτυπώντας τον μεταξύ άλλων στο κεφάλι και στα γεννητικά όργανα. Όταν τον άφησαν, κατάφερε να βρει τη δύναμη για να φύγει από το ξενοδοχείο και να πάρει το ΚΤΕΛ προκειμένου να φτάσει στο σπίτι του στο Ηράκλειο. Αξίζει να αναφερθεί ότι το θέαμα που παρουσίαζε ήταν τόσο άσχημο που ο οδηγός του ΚΤΕΛ κάλεσε το ΕΚΑΒ, το οποίο διακόμισε τον 17χρονο στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου και πραγματοποιήθηκε το χειρουργείο.

Η υπόθεση ευτυχώς δε σταμάτησε εκεί, καθώς η μητέρα του 17χρονου κατήγγειλε το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου και έκανε μήνυση στους τρεις δράστες, με τον 35χρονο αδερφό του στελέχους του ξενοδοχείου να έχει ήδη συλληφθεί και τους άλλους δύο να τους ψάχνουν οι αρχές. Ο συλληφθείς διώκεται για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη σε βαθμό κακουργήματος και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Να σημειωθεί εδώ πως ο 35χρονος αρνείται την ευθύνη για το επεισόδιο, το οποίο αντίθετα φορτώνει στο νεαρό. Σύμφωνα με τον συλληφθέντα, την ημέρα που έγιναν όλα αυτά έμαθε μέσω τηλεφώνου από υπάλληλο στο λόμπι ότι κάποιος βρίσκεται εκεί και βρίζει προσωπικό και πελάτες. Η εκδοχή του αναφέρει επίσης ότι ο 17χρονος ήταν εξαγριωμένος που απολύθηκε και του ζητούσαν να φύγει από το ξενοδοχείο και ότι σε κάποια φάση προσπάθησε να πετάξει καρέκλα στον συλληφθέντα, οπότε και αυτός του έριξε μια κλωτσιά για να τον διώξει, ενώ όπως τόνισε, κανείς άλλος δεν τον χτύπησε.

Η αλήθεια είναι πως δεν ακούγεται και πολύ καλή η συγκεκριμένη δικαιολογία, η ΕΛ.ΑΣ. θα είχε ήδη φτιάξει ένα σενάριο όπου να χτύπησε μόνος του πάνω στα έπιπλα.

(πηγή)

Best of internet