Quantcast
THE STREAM

Χορωδία με ομογενή παιδάκια τραγουδά Καίτη Γαρμπή, η ελληνική παιδεία θριαμβεύει

Τα επτάχρονα της ομογένειας ουρλιάζουν «Πες το με ένα φιλί» και η Καίτη Γαρμπή δακρύζει


THE NEWSROOM · 4 Οκτωβρίου 2018

Πάει αρκετός καιρός από την τελευταία φορά που η Καίτη Γαρμπή απασχόλησε τα ελληνικά charts. Αυτό όμως καθόλου δεν χαλάει τη ζαχαρένια της ελληνίδας τραγουδίστριας, η οποία αυτό το διάστημα περιοδεύει αμέριμνη στις ΗΠΑ μαζί με το Διονύση Σχοινά. Οι συναυλίες για Έλληνες Του Εξωτερικού δεν παρουσιάζουν συνήθως κανένα ενδιαφέρον (αν δεν είναι πιο ελληνοκίτς από μία Καρυάτιδα με φουστανέλα που τρώει πιτόγυρο), αλλά αυτή τη φορά η ελληνίδα τραγουδίστρια είχε το τυχερό της.

Η φάση έγινε όταν η Καίτη βρέθηκε στο Ελληνικό Κλασικό Σχολείο του Μπρούκλιν στην Νέα Υόρκη. Εκεί έπεσε πάνω σε μια παιδική χορωδία (με μέλη 7 χρονών το πολύ) που της χάρισε μια σερπράιζ ερμηνεία του κλασσικού χιτ της “Πες το με ένα φιλί“, συνοδεία μουσικής. Το ότι το κομμάτι αυτό έχει κλείσει τα 26 του χρόνια δεν έπαιξε κανέναν απολύτως ρόλο, με την τραγουδίστρια να φαίνεται φουλ συγκινημένη.

Το ξέρουμε ότι το σκηνικό ακούγεται σαν κάτι που θα κόλλαγε στο φινάλε “Γάμος α λα Ελληνικά 4”, τελικά όμως ήταν αρκετά cute. Στο κάτω κάτω ποιος ξέρει τι μαλακίες βάζουν στα παιδάκια να τραγουδήσουν σε σχολείο Ελλήνων της Aμερικής, στην Καίτη θα κολλήσουμε;

Δείτε το βίντεο:

Την ίδια (περίπου γνώμη) είχε και ο κόσμος στα πάτρια εδάφη του ελληνικού Ίντερνετ:

TYXERA TA SIMERINA PAIDAKIA.EMAS MAS VAZANE NA TRAGOUDAME ENATOXELIDONI ME TO ZORI ENW LAXTAROUSE I PSYXOULA MAS KAITOULA

Gepostet von Καλυψώ Λουκή Λαρά am Mittwoch, 3. Oktober 2018

Ας μην ξεχνάμε εδώ ότι η Καίτη Γαρμπή δεν είναι γενικώς καμιά τυχαία, όπως όταν δίδασκε πέρσι την ιστορία των Pride φεστιβάλ:

#gaypride #gayparadeΤα διάφορα pride που γίνονται σ όλο τον κόσμο κάθε Ιούνιο, δεν είναι ξεκάρφωτες ευκαιρίες για μια…

Gepostet von Kaiti Garbi / Καίτη Γαρμπή am Sonntag, 10. Juni 2018

Περιμένουμε τη στιγμή που θα ξανανεβεί στο θρόνο της αυτοκράτειρας του ελληνικού πενταγράμμου.

Best of internet