Quantcast
THE STREAM

Η νέα διαφήμιση του Τόνυ Σφήνου είναι τόσο cringe που ο Φαρμακευτικός Σύλλογος θα της κάνει μήνυση

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής τα έχει πάρει στο κρανίο με τον Τόνι Σφήνο, επειδή 2018


THE NEWSROOM · 3 Οκτωβρίου 2018

Μία από τις αναπάντητες απορίες που έχουμε στη ζωή, εκτός από το αν τελικά ζει ο Έλβις και το τι εννοούσε ο Ντόναλντ Τραμπ με το covfefe, είναι το σε τι ακριβώς χρησιμεύει ο Τόνι Σφήνος, με την ελπίδα να καταλάβουμε τελικά να ξεμακραίνει όσο περνούν τα χρόνια. Στο μεταξύ ο Τόνι συνεχίζει να κάνει την φάση του, με ένα από τα τυπικά παράγωγα αυτής της δραστηριότητας να είναι το παρακάτω διαφημιστικό σποτάκι για το 11880.

Στο τουλάχιστον Blade Runner αισθητικής σποτάκι, ο Τόνις παίζει το γιατρό (ή μάλλον, το φαρμακοποιό) φορώντας την αντίστοιχη ρόμπα, ενώ η νεαρά συμπρωταγωνίστρια του βογκάει από το φλερτ του Τόνι σαν να της τυχαίνουν απανωτοί θάνατοι στην οικογένεια. Το τελικό αποτέλεσμα είναι τόσο cringe που μπορεί να προκαλέσει μερική τύφλωση, ενώ την ίδια στιγμή κανείς απολύτως δεν μπορεί να καταλάβει ποιος είναι το στόρι.

Αυτό είναι το installation του Τόνι:

Δεν το κατάλαβε κανείς εκτός από το Φαρμακευτικό Σύλλογο Αττικής, που τα πήρε στο κρανίο από τον εξευτελισμό του επαγγέλματος του φαρμακοποιού, με αποτέλεσμα να βγάλει οργισμένη ανακοίνωση. Στην ανακοίνωσή τους οι φαρμακοποιοί αναφέρονται στη διαφήμιση ως «άθλια, σεξιστική και κυρίως προσβλητική για το γυναικείο φύλο, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την επαγγελματική υπόσταση του φαρμακοποιού» και απειλούν ότι θα κινηθούν νομικά για να την ξεφορτωθούν. Αυτή είναι η ανακοίνωσή τους:

Υπάρχει πάντως σίγουρα νομική βάση για υπερβολικό cringe.

(πηγή)

Best of internet